AcasăNewsANM anunta posibile fulguieli in Capitala, pe final de saptamana

ANM anunta posibile fulguieli in Capitala, pe final de saptamana

Iarna pare decisa sa isi intre in drepturi de la mijlocul lunii noiembrie, si nu doar in zonele montane inalte.

Pe langa informarea meteo transmisa joi, prin intermediul careia se anunta o racire a vremii, dar si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare (VEZI AICI), meteorologii facut publica o prognoza speciala pentru Bucuresti.

Astfel, pe site-ul ANM se anunta, pe intervale orare, la ce anume sa se astepte locuitorii Capitalei in perioada 16 noiembrie, ora 08 – 18 noiembrie, ora 08. Astfel, in prima parte a intervalului mentionat, adica pana sambata dimineata, meteorologii atrag atentia ca vremea va deveni rece, cu o maxima de 4-5 grade, si cerul noros. La nivel de precipitatii sunt asteptate ploi, „dar trecator, posibil si lapovita sau fulguiala”. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari, ce pot atinge la rafala viteze de 45-50 km/h.

Incepand de sambata dimineata si pana duminica, la ora 08, in Capitala se anunta o vreme deosebit de rece, cu termometrele indicand valori maxime de doar 2-3 grade si o temperatura minima negativa, in jurul a -2 grade. „Cerul va fi noros si trecator vor fi posibile fulguieli”, mai transmit specialistii ANM.

257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger