AcasăNewsANM a emis si luni atentionari COD GALBEN!

ANM a emis si luni atentionari COD GALBEN!

In timp ce in Bucuresti e soare si vantul isi face simtita prezenta, insa nu foarte puternic, temperaturile fiind destul de placute, in alte zone din tara intensificarile vor depasi 60 de kilometri/ora.

Asadar, bucurestenii se pot considera norocosi, avand in vedere ca se pot bucura de un tablou primavaratic. In mai multe judete din zona Moldovei, in schimb, vantul va sufla puternic, pana la amiaza, mai precis pana la ora 16.30.

Drept urmare, specialistii Administratiei Antionale de Meteorologie (ANM) au emis doua atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) care raman in vigoare si in urmatoarele ore.

In timp ce intensificarile vantului s-au simtit inca de dimineata, in Suceava, Botosani si Iasi, in Bacau, Vrancea si Galati rafelele au aparut in tabloul zilei de luni abia catre pranz. Ce e valabil, insa, pentru toate aceste sase judete este faptul ca meteorologii se asteapta ca intensificarile sa atinga si chiar sa depaseasca, la rafala, viteze de 55-60 de kilometri/ora, posibil sa ajunga si la 70 de kilometri/ora, insa doar izolat.

sursa foto: radioresita.ro

author avatar
Cristina Stefan
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger