AcasăNewsANM a emis COD GALBEN pentru mai multe judete, in a doua...

ANM a emis COD GALBEN pentru mai multe judete, in a doua zi a anului 2013

Primele ore ale zilei de miercuri, 2 ianuarie, vor sta sub semnul cetei. Meteorologii au emis mai multe avertizari tip nowcasting, pentru cateva judete din tara, anuntand scaderea vizibilitatii in trafic pe autostrazi si drumuri europene.

(foto: oradecluj.ro)

E bine sa nu plecati in calatorie fara sa aflati prognoza si zonele vizate de COD GALBEN de ceata! Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au comunicat ca, in intervalul 9-12, pe arii extinse din judetele Teleorman, Giurgiu si Calarasi, inclusiv autostrada A2 si drumurile nationale aferente, ceata va duce la scaderea vizibilitatii sub 200 de metri, uneori chiar si sub 50 de metri.

Totodata, sub avertizarea nowcasting (cu efect imediat) Cod galben de ceata se afla si judetul Harghita si municipiul Miercurea Ciuc. Ceata va duce la reducerea vizibilitatii in trafic. Situatia se va mentine pana la ora 11.

Si tot pana la ora 11 ramane valabila avertizarea Cod galben de ceata in anumite zone din judetele Vrancea, Neamt si Bacau, inclusiv E85, unde, incepand cu ora 7.30, ceata a inceput sa faca probleme in trafic, reducand vizibilitatea sub 200 de metri, izolat si sub 50 de metri.

La ora 10.15 expira atentionarea emisa pentru sudul Oltului si al Doljului, semn ca ceata se va risipi, iar circulatia pe drumurile din aceste doua judete se va desfasura in conditii normale din punct de vedere al vizibilitatii.

164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger