AcasăNewsAnglia derapeaza: cursuri LGBT in scoli

Anglia derapeaza: cursuri LGBT in scoli

Asaltul ideologic si indoctrinarea impotriva normalitatii

La ce te poti astepta cand Amanda Spielman, directoarea Ofsted, un departament non-ministerial al Guvernului britanic, care inspecteaza scolile din Marea Britanie, a declarat ca toti copiii ar trebui sa invete ca relatiile intre parteneri de acelasi sex sunt normale? Evident, la proteste, dar care vin din partea parintilor cu convingeri religioase si a reprezentantilor scolilor cu profil religios, desi homosexualitatea e o problema etica, iar societatea doarme-n cizme intr-o tara in care casatoriile gay au devenit legale din 2014.

Asaltul ideologic si indoctrinarea impotriva normalitatii

Educatia sexuala va deveni un curs obligatoriu pentru scolarii cu varste de peste 12 ani incepand din septembrie 2020, dar se mai adauga unele de “informare LGBT” – copiii britanici vor putea sa invete despre relatiile dintre parteneri de acelasi sex inainte de a implini aceasta varsta pentru a evita stereotipurile bazate pe gen si sexualitate, considerate „vatamatoare”. Pentru cine, nu explica nimeni, dar este inca o indocrinare a activistilor LGBT,  dupa ce marota discriminarii a dus deja la dreptul de adoptie pentru cuplurile de homosexuali, manipulare si stigmatizarea opozantilor prozelitismului lesbian-gay, desene animate pro-gay etc – o propaganda agresiva in fata unei Europe anesteziate. Arunca vorbe-ciorbe si  Damian Hinds, Secretar pentru Educatie: “Educatia sexuala trebuie sa se bazeze pe o intelegere ferma si o pretuire a relatiilor pozitive, pe respectarea celor din jur, inca de la varsta scolii primare”. Corect, dar nimic despre cursurile de “informare”, parlamentarul britanic nu se baga mai departe, desi petitia scolilor cu profil religios, semnata de peste 100.000 de persoane,  vorbeste de  “ingrijorari mari despre implicatiile fizice, psihologice si spirituale ale invatarii copiilor despre anumite concepte sexuale si relationale care nu isi au locul in programa scolara obligatorie”. Un subiect care a ajuns si in dezbaterile Parlamentului,  unde consilierul Shaun Dellenty a sustinut ca includerea tematicii LGBT in sistemul de educatie “ar putea salva multe vieti”. La inceputul acestei luni, mai multi parinti s-au adunat in fata unei scoli dintr-o zona majoritar musulmana din Birmingham, al doilea oras ca marime din Marea Britanie, pentru a protesta fata de cursurile ce contin informatii despre drepturile comunitatii LGBT si relatiile intre parteneri de acelasi sex.

author avatar
Andrei Coman
743 afisari

2 COMENTARII

  1. Baii…nu e bine ! Adiica englezoii sa se sparga lu tub reciproc,iar englezoaicele in cea mai mare parte grase,urate si betive ce-o sa faca? Sa treaca la lesbianism? Ca nu se uita nimeni la ele-la barbatii hetero ma refer..

  2. Relatiile intre parteneri de acelasi sex sunt normale, dragi copii, doar la carul cu bere ? apoi dragi copii ne desparte barba cromozomii bilele si hormonii… Dadaca mai stati mult la bere ? dragi copii s-ar putea ca la lumina de la Luna ? sa ti să para Gicu bună…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger