AcasăNewsAngelina si Brad nu isi puteau controla copiii: Anarhie si haos

Angelina si Brad nu isi puteau controla copiii: Anarhie si haos

Un articol publicat in presa britanica  dezvaluie haosul si anarhia care conduceau casa cuplului. Cei 6 copii nu se duceau la scoala, iar cei doi actori aveau pareri diferite despre modul in care trebuiau educati, a dezvaluit o bona a cuplului.

Brad Pitt, cercetat de poliţie pentru abuz asupra copiilor

Astfel, in timp ce Pitt provine dintr-o familie traditionala si metodele sale sunt mai aspre, Angelina Jolie a adoptat mereu o atitudine mai relaxata. Cei doi actori se certau uneori din cauza tehnicilor parentale pe care ar fi trebuit sa le adopte in cresterea si educarea copiilor lor, afirma aceeasi sursa.  ”Intotdeauna apareau neintelegeri intre ei atunci cand venea vorba despre felul in care ar trebui sa isi disciplineze copiii. Au sase copii si, in toata acea aglomeratie din casa lor, lucrurile deveneau de multe ori haotice”, spune bona. La un moment dat, cuplul Jolie-Pitt angajase sase bone, cate una pentru fiecare copil si doi profesori particulari. Insa, la inceputul acestui an, Angelina Jolie a apelat la fratele ei pentru a o ajuta cu copiii. In schimb, acesta primea 10% din castigurile actritei. Numarul bonelor a scazut atunci la doua. Desi pana acum a apelat la homeschooling pentru educarea copiilor sai, surse spun ca Angelina Jolie se gandeste acum sa ii duca pe copii la scoli private, ca sa socializeze mai mult.  Angelina si Brad au sase copii impreuna: trei adoptati (Maddox, 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani) si trei naturali (Shiloh, 10 ani si cei doi gemeni Knox li Vivienne, 8 ani).

Brad Pitt, cercetat de politie pentru abuz asupra copiilor

După anunțarea divorțului, multi „binevoitori“ s-au arătat destul de informati: Brad le dădea copiilor să bea vin si îi lăsa să conducă un automobil prin jurul proprietătii sale din Los Angeles

Brad Pitt este cercetat de catre LAPD si de echivalentul Protectiei  Copilului tot din Los Angeles pentru presupusul abuz verbal si fizic asupra copiii lui, acesta fiind si motivul care a declansat divortul de Angelina Jolie. Surse familiare cu situatia declara ca Brad si Angelina, alaturi de copii, au zburat cu un avion privat, miercurea trecuta, iar pe parcursul zborului Brad Pitt ar fi consumat droguri (marijuana) si i-ar fi abuzat pe minori verbal si fizic. Actorul american ar fi inceput sa tipe si s-ar fi purtat agresiv in fata copiilor. Apropiatii mai afirma ca o persoana care se afla la bordul avionului sau pe pista ar fi raportat incidentul catre Protectia Copilului si cei doi actori au facut deja declaratii politiei, dar si copiii urmeaza sa fie interogati de departamentul politiei ce se ocupa de probleme familiale si de cresterea copiilor.

Cetatea Brangelina

Paradisul în care au trăit până acum Brad si Angelina

Lui Brad Pitt i-a luat 22 de ani ca sa aduca proprietatea la cum arata acum. Complexul, de 7.500 de metri patrati, este asezat pe Hollywood Hills si acum este inconjurat de sute de paparazzi care incearca sa surprinda miscarile celor doi actori, dupa anuntarea divortului. Pitt a inceput sa isi construiasca locuinta visurilor sale in 1994, cand  a cumparat aici o vila cu sase dormitoare pentru 1, 7 milioane de dolari. “20 de ani mai tarziu, din care 12 petrecuti cu Angelina, proprietatea are acum cinci imobile. Pitt a fost mereu interesat de arhitectura si a conceput complexul atat ca loc de lucru, cat si pentru relaxare. Astfel, intreg etajul cladirii principale este dedicate firmei sale de productie, Plan B, iar casa nu a fost mult modificata, pastrandu-si alura din1915, anul constructiei. Un apropiat al actorului spune ca, de regula, casele marilor vedete seamana mai mult a hoteluri, in timp ce Pitt se odihneste in mijlocul unei adevarate colectii de opere de arta. Dupa cladirea principala, Pitt a mai cumparat dupa cum urmeaza: al doilea imobil l-a costat 380.000 de dolari (in decembrie 1996), pe al treilea a dat 475.000 de USD in octombrie 1998, pe al patrulea, luat in mai 2008, a dat 1.287.000 dolari si al cincilea l-a costat 1,1 milioane de dolari  in august 2009. In total, Brad a platit pentru paradisul sau hollywoodian 4.9425.000 de dolari.

author avatar
Catalin Dumitrescu
830 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger