Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Angelina Jolie, momeala pentru un criminal

Angelina Jolie, momeala pentru un criminal

Autor:

Angelina Jolie s-ar fi oferit sa contribuie la prinderea liderului militar ugandez Joseph Kony, cu ajutorul sotului ei Brad Pitt. Si nu e scenariu de film…

 

angeliona Jolier Angelina Jolie, momeala pentru un criminal

Angelina, la un pas sa fie agent secret pe bune

Se pare ca Luis Moreno Ocampo, fost sef al Curtii Penale Internationale, i-ar fi cerut actritei sa faca parte dintr-un plan pentru a-l face pe Kony, de 56 de ani, sa iasa din locul in care se ascundea. “Sa nu mai vorbim de alte celebritati, ea este aceea”, a scris Moreno Ocampo intr-un e-mail.

KONY Angelina Jolie, momeala pentru un criminal

Kony a fost inculpat in 2015 pentru crime de razboi, dar nu a putut fi capturat

“I-ar placea foarte mult sa-l aresteze pe Kony. Probabil si Brad ar merge”, a adaugat el. Jolie, in varsta de 42 de ani, a vorbit in trecut despre Kony, afirmand intr-un interviu din 2010 ca ar fi tentata sa “doboare” anumiti oameni, precum Kony, daca s-ar afla singura cu ei in camera. “Este o fiinta extraordinar de oribila”, a declarat ea, in 2012, despre liderul “Armatei de Rezistenta a Domnului”, un grup de gherila care opereaza in Uganda. Planul de a-l captura ar fi implicat trimiterea lui Jolie si Pitt cu o unitate a fortelor speciale americane in Republica Centrafricana, in apropierea taberei intarite a lui Kony. Moreno Ocampo sustinea ca actrita a sugerat ca sa-l invite pe Kony la un dineu privat, unde urma sa fie capturat si arestat. Planul nu fost pus niciodata in aplicare.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!