Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Angela a ouat un pui de scandal

Angela a ouat un pui de scandal

Autor:

De la inaltimea soclului pe care s-a catarat julindu-si coatele si genunchii, Angela Gheorghiu isi permite sa dea sfaturi poporului roman. Ba, mai mult, ii trage de urechi pe politicieni, ridica tonul la ziaristii incomozi, da ordine si, lovind cu piciorul in podea, asteapta sa fie duse la indeplinire. In ultima perioada, tocmai pentru ca nu a deranjat-o nimeni cu o floare, s-a simtit ignorata de societatea ingrata si, asemenea taunelui, a-nceput sa dea tarcoale pe la coada Facebookului, doar-doar i-o prelua/ promova cineva elucubratiile.

 

angela gheorghiu 1 Angela a ouat un pui de scandalCe nu intelege Angela Gheorghiu este ca romanul s-a saturat sa mai primeasca sfaturi de la vedete ghiftuite, pe care pleznesc hainele ipocriziei si ale fuduliei. N-a cunoscut chinul tranzitiei la economia de piata, pentru ea somajul e un concediu binevenit, la chiuveta curge apa Evian, nu-i asa?, dar este pregatita sa verse tolba de povete la picioarele unui popor in continuare greu incercat. Sunt pe gratis, doamna? Ori trebuie sa platim si pentru invataturile astea? Ca recitalurile dvs., am inteles, costa si costa mult, de la suta de mii de euro in sus, dar plateste Firea, nu-i bai!

Pentru cei mai tineri, care probabil nu stiu cine-i personajul in cauza, reamintim ca Angela Gheorghiu s-a transformat intr-un star o data cu oficializarea relatiei pe care o avea cu Roberto Alagna. Renumitul tenor italian i-a devenit sot, dar povestea lor a semanat oarecum cu „dragostea” dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana. De fapt, tocmai chilotareala asta i-a adus critici din partea presei internationale, publicatii din Anglia si de peste Ocean remarcand apetitul Angelei pentru barfa ieftina si ridicat poalele-n cap.

In Romania, Angela Gheorghiu a tinut capul de afis al presei mondene prin amorul cu Cezar Ouatu, un contratenor care a reprezentat tara la concursul Eurovision din 2013. S-au iubit cu foc, s-au despartit scotand flacari pe nas. In urma lor a ramas inca vie amintirea insistentei cu care Angela Gheorghiu cauta sa-l promoveze pe Ouatu, presiuni uriase exercitate pentru o cauza moarta din fasa.

Cum-necum, iata ca soprana de renume si contracte cu primariile pesediste s-a-nvartit de nitica promovare. Un mic scandal cu Firea, doua vorbe pe la tv si acum sa vina ofertele, se aude?!


8 comentarii to Angela a ouat un pui de scandal

 1. Anonymous

  Băi, că pot, elviro cristino, cum dracu’ te poți pune TU (nu meriți litere mari, dar eu pot) în gură (aoleu!, era să zic voce), cu dânsa, doamna Angela Gheorghiu. După guiț, ți-a mai ieșit vreo vocală?

 2. Nick0029

  Mare caracter anonimule! Mai ai ceva?
  Spune ne despre Orban…

 3. mihai

  Acestei doamne sa i fie rusi la felul cum se adreseaza catre romani ,mai bine sa ste in banca ei a luat o caruta de bani si nui este de ajus sa i fie rusine

 4. Anonymous

  Angelico, dai și tu cu parandărăt? Întreb pentru un prieten…

 5. Mitica Goarna

  Doar o vorba sa mai spui: te bagi in troaca, te mananca pocii.

 6. Christian

  Este ” odată cu ”, nu ” o dată cu ”. Mulți fac această confuzie (și multe altele) din lipsă de carte corect scrisă, de lectură, de limbă maternă învățată cu respect, nu în dorul lelii, din nepricepere. Iar semnul exclamării alături de al întrebării se pune cînd este vorba despre întrebare și mirare în același timp, ca – de pildă – în ” (Cum?!)(,) nu-ți mai amintești?! Dar ți-am spus de o sută de ori. ” (a doua parte a fost ajutătoare, pentru cei mai grei de cap) . Și cu atît mai puțin se alătură cele două semne atunci cînd e vorba de o formulare ce se vrea ironică, precum cea de la sfîrșit. Mîna pe carte, ziariștilor. Ziariștilor?!

 7. Constanta

  La noi la Braila,la tanti Elvira-Cristina se vinde kkt-ul cu kila! Ce ziarist jalnic,ce rusine de om,ca ziarist nu poti fi !

 8. Doru Sinteion

  Pe doamna Angela Gheorghiu, o cunosc! De Cristina Elvira…a auzit cineva!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!