AcasăNewsAngajatii Oltchim, platiti din nou. Au primit avansul pe luna august

Angajatii Oltchim, platiti din nou. Au primit avansul pe luna august

(foto: business24.ro)

Angajatii Oltchim au primit avansul si tichetele pe luna august. Totodata, au inceput si pregatirile pentru repornirea combinatului de la Ramnicu Valcea.

(foto: business24.ro)

Liderul sindical interimar al salariatilor de la Oltchim, Corneliu Cernev, a anuntat ca angajatii au primit avansul pe luna august, precum si bonurile de masa aferente aleleasi luni. Totodata, conform liderului, au inceoutn si inspectiile instalatiilor astfel incat productia sa fie reluata.

„Salariatii au primit pe card avansurile pe luna august si speram ca pana pe 17 octombrie sa intre si lichidarea pe aceeasi luna. Azi s-au primit si tichetele de masa aferente lunii august, nu stim nimic în acest moment despre salariile pe luna septembrie, iar salariatii sunt prezenti cu totii la serviciu si asteapta reluarea productiei. S-a facut revizia si vrem ca productia sa se reia”, a declarat Corneliu Cernev, citat de rtv.net.

Potrivit ministrului Economie,  Daniel Chitoiu, reluarea productiei ar putea avea loc in termen de maxim 30 de zile, urmand ca salariile muncitorilor de la Oltchim sa fie platite pe masura ce compania va recupera sume de la debitori.

author avatar
Ionut Zgimbau
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger