AcasăNewsAngajatii Fiscului il ameninta cu instanta pe seful ANAF

Angajatii Fiscului il ameninta cu instanta pe seful ANAF

Doros baga modernizarea in ANAF

Dragos Doros , seful Fiscului, se vede pus intr-o situatie pe care, foarte probabil, nu o astepta. Si anume in fata riscului de a fi actionat in instanta de catre angajati ai institutiei care o conduce, in speta ai Agentiei Nationale de Administare Fiscala (ANAF).

Cel putin daca intentia sindicalistilor din cadrul Directiilor Regionale ale Finantelor Publice – de a da in judecata angajatorii si pe seful ANAF deopotriva- se va concretiza. Nemultumirea celor dintai pleaca de la faptul ca s-a decis echivalarea salariilor pe functii publice similare, fara a se avea in vedere, invoca sindicalistii, prevederile Ordonantei de Guvern 43 din 2016.

Iata cum suna comunicatul cu pricina:

Angajatii finantelor publice teritoriale isi dau in judecata presedintele ANAF si angajatorii directi, din cauza aplicarii eronate a OUG 43/2016 care nu tine cont nici de Ordonanta in cauza, nici de adresa clarificatoare a Ministerului Muncii, cauzand, astfel, un prejudiciu material acestei categorii de functionari!

Subiectivismul in aplicarea legii, intr-o tara membra a UE si condusa, dupa cum ne placea sa spunem pana astazi, de tehnocrati, nu este asumat si agreat de finantisti, punandu-se astfel un mare semn de intrebare asupra obiectivitatii administrarii fiscale.

Facem apel la domnul Dacian Ciolos, Primul-ministru al Romaniei ca autoritate responsabila in inlaturarea derapajelor de la legea pe care insusi Guvernul pe care-l conduce a aprobat-o, sa intervina, intr-un moment de maxima tensiune teritoriala, pentru a elimina suspiciunea ca exista o intelegere guvernamentala in aplicarea subiectiva a legilor”.

author avatar
eNational
674 afisari

2 COMENTARII

  1. Daca aveti un calculator si conexiune la internet, alaturati-va ofertei geniale de facut bani a unui roman inteligent si ambitios.
    Este vorba de o poveste senzationala pentru Hollywood, cu cel mai socant subiect de film.Totul este absolut sigur!
    Convingeti-va, solicitand detalii la una din adresele de email ale echipei: cmunteanu55@gmail.com

  2. Locuri de munca alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul „Info” la adresa de email: best73gold@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger