Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Angajatii din Sanatate, in greva de avertisment

Angajatii din Sanatate, in greva de avertisment

Autor:

Saptamana a inceput cu o greva de avertisment cu intreruperea activitatii -din cate a anuntat Sanitas -in mai multe unitati spitalicesti din Capitala si din tara.

 

greva avertisment Angajatii din Sanatate, in greva de avertismentDupa mitingul de proportii din 26 aprilie, din Capitala, angajatii din sistemul medical continua sa-si faca auzite problemele. Greva de avertisment de doua ore, de luni dimineata, ar urma sa se incheie la ora 11, insa multi dintre sindicalisti sunt decisi ca, in cateva zile, adica pe 11 mai, sa intre in greva generala.

greva 1 Angajatii din Sanatate, in greva de avertismentAsadar, e forfota in curtile mai multor spitale din Bucuresti – Floreasca, Cantacuzino, Marius Nasta, Sf Ioan sau CF 2, si din tara. In unele cazuri se aud fluiere si vuvuzele, in altele se agita pancarte sau doar se arata foi tip A 4 cu diverse mesaje. In toate cazurile, insa, mesajul e acelasi – asistentii, brancardierii si infirmierii sunt nemultumiti de plafonarea sporurilor, aspect care, spun acestia, le diminueaza simtitor veniturile lunare.

sursa foto: Facebook/Sanitas SCUBc, Sanitas Constanta    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!