AcasăNewsAngajatii ADP Sector 2, urmariti penal pentru moartea baietelului ucis de maidanezi!

Angajatii ADP Sector 2, urmariti penal pentru moartea baietelului ucis de maidanezi!

Autoritatile au inceput urmarirea penala pe numele angajatilor Administratiei Domeniului Public ai Sectorului 2 din Capitala – in cazul mortii lui Ionut Anghel, baietelul atacat si ucis de maidanezi.

Mai multe dosare penale au fost facute vineri, 27 septembrie, in cazul unor angajati ai ADP Sector 2, reprezentantii SC Tei Rezidential si Constantin Ciorascu, proprietarul terenului unde Ionut Anghel a fost omorat de caini. Acestia sunt invinuiti pentru ucidere din culpa.

„Procurori din cadrul Sectiei de urmarire penala si criminalistica au dispus citarea reprezentantilor legali ai Administratiei Domeniului Public al Sectorului 2, ai S.C. Tei Rezidetial S.R.L. Bucuresti, precum si a numitului Ciorascu Constantin pentru a se prezenta la sediul PICCJ in vederea aducerii la cunostinta a invinuirii si audierii in calitate de invinuiti, in cauza avand ca obiect decesul minorului Anghel Ionut, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa”, se arata in comunicat emis de Parchetul General.

Ionut Anghel a murit pe data de 2 septembrie 2013, fiind sfasiat de maidanezi.

author avatar
Anca Murgoci
387 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger