AcasăNewsAngajat de la Bamboo, dupa incendiu: "eu zic ca a fost pus"

Angajat de la Bamboo, dupa incendiu: „eu zic ca a fost pus”

Dupa ce a dat explicatii in fata anchetatorilor, la Politia Capitalei, un angajat al clubului afectat de incendiul violent din ziua precedenta a declarat in fata presei faptul ca nu exclude o anumita ipoteza, in privinta incidentului care a generat pagube majore localului de lux situat in sectorul 2 al Capitalei.

Desi un anchetator a precizat ca „nu exista un indiciu” privind „o mana criminala asa cum s-a vehiculat”, un barbat care lucreaza ca agent de securitate in localul situat in zona Lacului Tei da de inteles ca nu exclude o astfel de ipoteza. „Cu exactitate nu se stie ce s-a intamplat, cert e ca bine ca nu au fost victime (…) Parerea mea – eu zic ca a fost pus”, a sustinut angajatul clubului, care a adaugat ca fumul ar fi aparut „in barul din partea din fata, chiar la intrare, spun ei”.

In tot acest timp, la fata locului au ajuns, in prima parte a zilei de duminica, procurorii si oamenii legii – care, insa, au anuntat ca inca nu au putut face cercetari in incinta localului mistuit de flacari pentru ca pompierii nu au declarat inca incendiul lichidat. Investigatorii fusesera la local si in cursul zilei precedente.

Va amintim ca au fost 44 de persoane care au ajuns pe mana medicilor dupa incendiul de sambata dimineata, foarte multi dintre ei fiind lasati sa plece acasa dupa investigatii de specialitate.

foto: ISU Bucuresti-Ilfov

author avatar
Cristina Stefan
204 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger