AcasăNewsAngajat al ISU, gasit mort in casa. Care e prima ipoteza a...

Angajat al ISU, gasit mort in casa. Care e prima ipoteza a anchetatorilor in acest caz!

Descoperire cumplita, sambata, in locuinta unui barbat care lucra la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Maramures. Omul a fost gasit fara suflare chiar de catre colegii sai.

Ingrijorati ca barbatul in varsta de 47 de ani nu a venit la serviciu si nici nu a dat vreun semn prin care sa isi explice absenta, cativa colegi din detasamentul de pompieri Viseu de Sus au mers la usa casei acestuia. Au descoperit ingroziti de ce subofiterul nu a raspuns apelurilor lor. Omul zacea fara viata, cu o rana in zona inimii.

In zadar au incercat sa il ajute, era prea tarziu sa mai poata face ceva pentru a-l salva. Potrivit ziarmm.ro, politistii care ancheteaza cazul iau in calcul ipoteza sinuciderii. Se pare ca angajatul ISU Maramures s-ar fi impuscat. Rana provocata de glontul provenit dintr-o arma de vanatoare i-a fost fatala. Motivele pentru care a recurs la acest gest ingrozitor nu sunt deocamdata cunoscute, insa oamenii legii incearca sa faca lumina in acest caz. Pana la acest moment se stie doar ca barbatul avea permis pentru arma cu ajutorul careia si-a grabit sfarsitul.

188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger