AcasăNewsAndrei Placinta a dat-o la pace cu iubita

Andrei Placinta a dat-o la pace cu iubita

Andrei Placinta

Fosta iubita a lui Andrei Placinta si-a retras plangerea impotriva fiului senatoarei PDL, Sorina Placinta. Ea il reclamase pentru distrugere si lovire. Fata are acum doar calitatea de martor in acest dosar.

Andrei Placinta a dat-o la pace cu iubita

Tanarul Placinta nu va scapa insa de acuzatiile de talharie, ultraj contra bunelor moravuri si tentativa de omor, pentru care urmeaza sa fie trimis in judecata. Ancheta in acest caz s-a incheiat, iar procurorii se pregatesc sa redacteze rechizitoriul.

Prostituata cu simt civic

O prostituata amendata de politistii bucuresteni s-a plans acestora ca in padurea Baneasa nu sunt cosuri de gunoi in care sa poata arunca prezervativele. Femeia, in varsta de 25 de ani, practica prostitutia in padurea Baneasa de circa doi ani, cerand fiecarui client cate 20 de lei pentru o partida de sex oral si normal. „E o prostituata-veterana. Are ziua si amenda. In jumatate de saptamana, a strans de plata aproape 1.500 de lei”, sustin cei de la Politia Locala.

Incep inscrierile la bacalaureat

Inscrierile pentru prima sesiune de bacalaureat incep astazi si se vor incheia la 27 mai. Potrivit calendarului de desfasurare a examenului,   proba A, de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, va fi sustinuta in perioada 6-8 iunie. Absolventii clasei a XII-a care vor sustine examenul de bacalaureat in prima sesiune de anul acesta trebuie sa depuna la secretariatele liceelor pe care le-au absolvit o fisa tip informatizata de inscriere.

Iubitorii de animale, din nou in strada

Reprezentantii Asociatiei „Cutu-Cutu” anunta ca,  astazi si maine, vor participa  la noi actiuni de protest fata de eutanasierea cainilor comunitari, dar si fata de maltratarea cailor salbatici din Delta. Ca de obicei, mitingurile se vor desfasura in Parcul Izvor, langa Palatul Parlamentului. Pe langa excluderea din lege a posibilitatii eutanasierii cainilor fara stapan, asociatia militeaza si pentru declararea cailor salbatici drept specie protejata.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
640 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger