AcasăNewsAndrei Nastase a devenit cap de familie

Andrei Nastase a devenit cap de familie

Andrei Nastase, fiul fostului premier, Adrian Nastase, s-a casatorit in mare secret cu Bianca, femeia care-i va darui in curand un copil, anuntul fiind facut chiar de el, pe contul personal de socializare.

La scurt timp dupa ce a recunoscut ca va deveni tatic, iubita lui, Bianca, fiind insarcinata, Andrei s-a si casatorit, in mare secret. Alaturi i-au fost doar parintii si nasii, conform anuntului postat chiar de el pe facebook. ”Da, m-am casatorit! Mireasa-mi Bianca, mama, tata, fratele si nasii nostri ne-au fost nuntasi, iar voi prietenii nostri ne sunteti meseni in suflet. Fiecaruia dintre voi am inchinat paharul si toti ati dansat in hora frumoasa a nuntii noastre! Va multumesc de gandurile bune, va pretuiesc si sigur vom avea ocazia sa sarbatorim cu fast botezul celui mic!”, a fost mesajul scris deAndrei Nastase. Bianca Ciuvat si Andrei formeaza un cuplu de sase ani, iar la sfarsitul lunii noiembrie au anuntat ca vor deveni parinti.

author avatar
Catalin Dumitrescu
740 afisari

2 COMENTARII

  1. Alegerea cea mai buna pentru tine! Avem cele mai bune comisioane! Avem o crestere incredibila! Cel mai bun film, cu cei mai buni actori! Tu decizi cat vei castiga! Ultima sansa! Sansa ta de a te apropia de Hollywood! Neobisnuit! Faci bani cu cel mai bun subiect de film! Nu avem concurenta! Sistem de castig cu un subiect de film! De ce crezi ca ne vezi peste tot? Ne extindem spre Hollywood! Solicita acum detalii la adresa de email cami21_2005@yahoo.com

  2. este cea mai mare jicnire adusa neamului romanesc sa ne prezentati pe cel mai mare vanzator de tara ca socru mare iar odraslele sale ridicate din banii jefuiti miri.nu ma intereseaza acest neam si niciodata nu mai doresc sa-i vad fata celui ce nea pus sa-i numaram ouale.condamnarile de circ nu au dus decat la albirea banilor jefuiti.sa nu mai aud de acesti excroci penali.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger