Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Andrei Gheorghe va fi incinerat sambata

Andrei Gheorghe va fi incinerat sambata

Autor:

Cei care vor sa isi ia ramas bun de la omul de radio si de televiziune, care a parasit brusc aceasta lume la doua luni de cand implinise 56 de ani, o pot face joi si vineri.

 

421733 103925546400595 20960893 n 348x300 Andrei Gheorghe va fi incinerat sambataApropiatii lui Andrei Gheorghe au transmis, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina oficiala de Facebook a celui care a fost Andrei Gheorghe, unde pot merge cei care vor sa isi ia adio de la jurnalist. Dar si ca ii vor respecta alegerea – aceea de a fi incinerat. “Va puteti lua ramas bun de la Andrei Gheorghe, joi 22 Martie si Vineri 23 Martie, la Galeria Mobius, Str Mendeleev D.I. nr 2, Sector 1, Bucuresti. Dorinta exprimata in nenumarate ocazii a fost ca la moartea sa fie incinerat. Asadar, incinerarea are loc Sambata 24 martie, la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, ora 10 a.m.”, se transmite in respectiva postare.

Pana sa anunte aceste amanunte, insa, apropiatii au ales un mod aparte pentru a transmite greaua veste a plecarii dintre cei vii a celui care a fost Andrei Gheorghe. “Salutare Natiune! Fiul tau Andrei a plecat dintre noi, a plecat asa cum a venit, ca o explozie care nu stie sa ceara voie la nimic. Fiul tau Andrei a fost si fiu rispitor si cel mai blajin crestin. Fiul tau nu s-a temut sa fie liber, sa spuna ce crede, sa traiasca cum crede. Si-a iubit copiii, familia, si femeile, radio-ul, tv-ul, presa scrisa si online-ul, filmele si toate manifestarile culturale inteligente. Iubea si stiinta sau poate mai degraba o respecta, nimic din ceea ce merita nu a scapat neiubit de Andrei. Si da, stia sa certe pe masura iubirii sale, putea certa de la cel mai mic puradel pana la tine, Natiune. Certa somand o schimbare, nu-i facea placere, spera ca ceilalti sa inteleaga, sa evolueze, sa creasca, chiar si impotriva dorintei sau putintei lor. Asa era el, Natiune, fiul tau Andrei, iubitul meu barbat, minunatul lor tata, si senzationalul vostru coleg mai mare, dar nu atat de mare incat sa fi trebuit sa plece… Statea prost cu rabdarea, s-a grabit….”, suna mesajul prin care cei dragi lui Andrei Gheorghe ii anunta plecarea din aceasta lume.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!