AcasăNewsAndrei Gerea, ministrul Economiei, a demisionat

Andrei Gerea, ministrul Economiei, a demisionat

Andrei Gerea, ministrul Economiei, a demisionat vineri dimineata. Exista zvonuri cum ca acesta va fi inlocuit de Teodor Atanasiu.

„Este o optiune a colegului meu si eu i-o respect, dar poate el a inteles ca, poate, acum in Partidul National Liberal se incearca alte directii. Poate ca in acest sens putem sa comentam demisia lui”, a spus Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, potrivit Romania TV.

Intrebat daca s-a stabilit deja cine il va inlocui pe Gerea, Nicolaescu a raspuns: „Evident ca stiu, dar astept si eu votul colegilor mei din Delegatie”.

Insa, exista zvonuri cum ca acesta va fi inlocuit de Teodor Atanasiu. Senatorul liberal Teodor Atanasiu ar urma sa fie propus vineri pentru functia de ministru al Economiei. Atanasiu a fost ministru al Apararii si fost presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).

Aceasta nu este prima demisie din Guvern din aceste zile. Joi, Daniel Chitoiu a demisionat din functia de ministru al Finantelor. Totodata, Chitoiu a renuntat si la postul de vicepremier. In urma sedintei PNL s-a decis ca fostul ministru al Finantelor sa preia cu titlu interimar postul de secretar general al PNL, deoarece detinatorul de drept al functiei, Eduard Hellvig, sa se ocupe exclusiv de campania pentru alegerile prezidentiale.

author avatar
Andra Nesu
379 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger