AcasăNewsAndrei Chiliman, trimis in judecata intr-un nou dosar

Andrei Chiliman, trimis in judecata intr-un nou dosar

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 anunta trimiterea in judecata a lui Andrei Chiliman, primarul suspendat al Sectorului 1.

Chiliman este acuzat de abuz in serviciu intr-un dosar in care procurorii sustin ca primarul suspendat al Sectorului 1, impreuna cu alti inculpati, a emis in mod ilegal o autorizatie de functionare pentru o terasa.

Conform oamenilor legii, „pe 16 octombrie 2014, inculpatul Chiliman Andrei Ioan impreuna cu inculpatii Ionescu Petrica Marius si Derdene Georgiana Constantina, in exercitarea atributiilor de serviciu, au emis o autorizatie de functionare pentru o terasa amplasata pe teren proprietate privata prin care s-a autorizat ca o societate comerciala sa desfasoare activitate de alimentatie publica in unitatea tip terasa, cu incalcarea Hotararii Consiliului Local al Sectorului 1 nr. 181/28.11.2013 si, anume, fara acordul unora dintre vecinii perimetrali direct afectati si cunoscand opozitia ferma si explicita a acestora la eliberarea autorizatiei, vatamandu-le astfel dreptul legal ca in perimetrul locuintei lor, activitatile de alimentatie publica ce le pot desfasura ordinea si linistea publica, sa fie desfasurate numai cu acordul lor, drept oferit de Hotararea Consiliului Local amintita”.

Alaturi de Chiliman, in acest dosar au mai fost trimisi in judecata si Marius Ionescu, director executiv al Directiei Utilitati Publice din cadrul Primariei Sector 1 Bucuresti, si Georgiana Derdene, sef serviciu in cadrul Serviciului Utilitati Publice din cadrul Primariei Sector 1 Bucuresti, ambii acuzati de abuz in serviciu.

Va reamintim ca Andrei Chiliman este cercetat penal, sub control judiciar, si intr-un dosar instrumentat de DNA Ploiesti.

author avatar
Cristi Ionita
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger