AcasăNewsAndreea Marin vorbeste despre noua relatie: sunt linistita si fericita!

Andreea Marin vorbeste despre noua relatie: sunt linistita si fericita!

Andreea Marin

Dupa ce a fost surprinsa recent, de fotografi, la mall, in compania noului ei iubit, Andreea Marin a dat de inteles ca nu intensioneaza sa isi ascunda relatia, care dureaza deja de cateva luni si pe care a si-a asumat-o, de vreme ce, dupa cum ea insasi a subliniat, a iesit cu partenerul sau de viata de mana, pe strada.

Iubeste din nou

Insa chiar si asa, a insistat asupra faptului ca vrea sa aiba parte de discretie. Mai ales ca  noul ei iubit are o profesie ce implica discretie – stiut fiind vorba ca tanarul e consulul Romaniei in Libia. „Exista un argument in plus – sunt alaturi un om care are o meserie speciala, este diplomat (…) meseria sa cere discretie”, a mentionat Andreea, seara trecuta, intr-o emisiune la Antena Stars.

Fara sa nominalizeze, dar lasand foarte clar sa se inteleaga la ce se refera, vedeta TV a facut cat se poate de clar faptul ca nu are de gand sa repete o poveste prin care a trecut si care a fost indelung mediatizata. „Dupa o experienta nefasta, traita stiti bine, de curand, am fost poate prea deschisa, prea normala, (…) am invatat ceva dintr-o experienta anterioara”, a mentionat fosta vedeta TVR.

Zambitoare si pusa pe glume, fosta realizatoare a „Suprizelor” a recunoscut ca e fericita. „Da, sunt linistita si fericita”, a conchis Andreea Marin.

author avatar
Cristina Stefan
273 afisari

1 COMENTARIU

  1. informatie despre: danacu viorel este un profesor trasnit, care vorbeste numai el in francmusonerie, ca sa-si plaseze
    cunoasterea si apoi vine dupa ia si isi taie adeptii pana ii nenoroceste. este un bolnav nenorocit care i-a zeci de
    pastile pe zi.

    informatie despre: gigi becali este un puscarias nenorcit, bolnav de boala de oase, care cerseste la toti tratament, ca
    nebunu, cu bani dubiosi de la terenuri luate cu 1 cent si vandute repede cu 1 mie de euro, adica profit de 100 de mii
    la suta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger