AcasăNewsAndreea Marin: Era sa facem accident! Copiii plang in casa! Nu puteti...

Andreea Marin: Era sa facem accident! Copiii plang in casa! Nu puteti pricepe? – VIDEO

Ajunsa la capatul rabdarii si ingrozita de gesturile paparazzi-lor, care le-au urmarit pe ea si pe fetita, la intoarcerea de la aeroport, Andreea Marin a iesit, sambata noapte, pentru a transmite un mesaj jurnalistilor aflati la acea ora  in fata casei sale.

„Sunteti oameni sau animale? Era sa facem accident, copiii ambii plang in casa. Nu puteti pricepe? Suntem intr-un moment greu din viata noastra. Nu avem nevoie de asa o mizerie. In ceea ce ne priveste, am stiut sa ne protejam copiii si nu sufera din cauza noastra, dar din cauza voastra, da. Felicitari!”, le-a spus Andreea jurnalistilor. Mesajul adresat de vedeta ziaristilor a fost difuzat, luni, la „Acces direct”.

Andreea s-a intors, sambata seara, din Dubai, impreuna cu fetita ei si a lui Stefan Banica, Violeta. Tot drumul de la aeroport si pana acasa, masina in care se aflau cele doua a fost urmarita de paparazzi. Dupa acest episod, sotii Banica au cerut presei sa inceteze sa ii mai hartuiasca. In urma cu doar cateva zile, Andreea Marin si Stefan Banica au anuntat ca divorteaza, dupa sapte ani de casnicie. La cateva ore dupa ce au postat comunicatul pe conturile lor de Facebook, cerand presei sa trateze subiectul cu discretie, au plecat din tara, impreuna cu fetita lor in varsta de cinci ani.

2.325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger