AcasăNewsAndreea Marin a fost gazda evenimentului de lansare “Kessa”

Andreea Marin a fost gazda evenimentului de lansare “Kessa”

Joi, 23 noiembrie 2017, a avut loc lansarea KESSA, brand autentic 100% românesc, dedicat exlusiv doamnelor, în cadrul unui eveniment eclectic, plin de eleganţă şi strălucire, ce s-a desfăşurat în showroom-ul de prezentare Kessa (Calea Floreasca, 132). Împreună cu Andreea Marin, gazda serii, cei peste 150 de invitaţi au avut ocazia să descopere universul creaţiilor Kessa.

Kessa este un nou trend în fashion-ul din Romania, conceput de Cristiana Duca şi Paloş Vladimir Daniel.

În colecţia de toamnă-iarnă 2017/2018 prezentată, Kessa s-a axat pe croieli simple, dar de efect, punând accentual pe câteva detalii preţioase, pe texture şi materiale care nu trec neobservate.

Imaginea brandului este modelul internaţional Gina Chirilă.

Tendinţa spre minimalism, neglijenţa uşoară în combinaţie cu feminitate şi şarm sunt tendinţe au fost observate în această colecţie.

Kessa a prezentat ţinute practice şi elegente, disponibile în diferitecombinaţii de culori, pe diverse croieli, arătând o provocare mixtă de emoţii, imaginaţie şi artă.

Realizate din materiale fine cu o croială din linii simple dar foarte classy,  sacourile, în culori terne, au fost impetuos îmbinate cu fuste clasice şi pantaloni conici şi drepţi.

Piesa de rezistenţă a colecţiilor Kessa o reprezintă paltoanele, în croieli speciale, pe nuanțe calme şi reţinute de gri, negru, bej, roşu şi verde, cele mai populare fiind modelele cu broderii şi aplicaţii blană.

Kessa – o declaraţie de fashion! Pentru apariţii de neuitat!

Vedetele colecţiei au fost rochiile de seară, cele lungi pentru femei seducătoare, din materiale cu abundenţă de paiete şi pietre, cu tăieturi adânci în partea din faţă, care lasă să se vadă picioarele lungi, suple şi frumoase.Tonurile de culori folosite au fost, de la roşu pasional, negru sclipitor, verde îndrăzneţ, până la albul pur şistrălucitor, modelele in vogă cele cu decolteul în “V”, în noua sa interpretare.


Parteneri: RCV Global Group, Coco Jardin (aranjamente florale), Hannami (incaltaminte), Atelier Faiblesse (incaltaminte) şi Obsidian Bijuterii.

 

Despre Kessa

Kessa este o companie românească ce creează şi comercializează produse de lux, calitate premium. Colecţiile Kessa oferă o nouă provocare pentru doamne şi o altă perspectivă a look-ului!

Pentru mai multe detalii:

SHOWROOM:  Calea Floreasca, nr.132, Sector 1, Bucureşti.
WEBSITE:
www.kessa.ro
FACEBOOK:
https://www.facebook.com/kessafashion/
INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/kessafashion/

Contact:

PR – Adriana Calcan

E-mail: adriana.calcan@kessa.ro

author avatar
National
1.788 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger