AcasăNewsAndreea Balan planuieste sa se marite in curand

Andreea Balan planuieste sa se marite in curand

Vorbind despre minunea venirii pe lume a fetitei ei, Ella, dar si despre schimbarile aparite in viata sa, de cand are si rolul de mama, Andreea Balan le-a dezvaluit fanilor si ca are de gand sa se marite undeva in primavara acestui an.

Radioasa, ca orice mama care povesteste despre copilasul ei, Andreea a marturisit, seara trecuta, intr-o emisiune de la Antena Stars faptul ca bebelusa care a venit pe lume in urma cu trei luni i-a unit si mai mult pe ea si pe George, iubitul sau. Si ca, mai nou, nu mai exclude ideea unei oficializari a relatiei lor, pecetluita, deja, simbolic, cu o logodna, inca de la inceputul anului trecut.

Cand anume si mai ales unde va avea loc cununia nu se stie, cei doi indragostiti neluand inca o decizie in acest sens, ci doar planuind sa plece in vacanta, prin martie candva. Andreea e, insa, convinsa sa faca pasul cel mare pana in luna aprilie, cand a fost stabilit botezul Ellei. Interpreta in varsta de 32 de ani nu a facut un secret din faptul ca isi doreste o ceremonie „ca in filme”, adica diferita de petrecerile de traditionale, la care a tot cantat, nu de alta, dar cat sa nu se simta la munca la propria-i nunta!

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger