AcasăNewsAndreea Balan, din nou la spital

Andreea Balan, din nou la spital

La nici trei saptamani de cand, la scurta vreme dupa ce a devenit a doua oara mama, a trecut printr-un episod nedorit -cu mari emotii, dat fiind faptul ca a suferit un stop cardio-respirator -, cantareata pare sa nu fi scapat inca de urmarile acelei incercari prin care a trecut.

Spunem asta avand in vedere faptul ca Andreea Balan a ajuns inca o data in spital, aceeasi clinica privata in care a si adus-o pe lume, pe 4 martie, pe micuta Clara, pentru ca inca se intrevad urmari ale interventiei chirurgicale, mai exact hematoame ce trebuie indepartate prin operatie. Cum la urechile presei mondene au aparut informatii cu privire la faptul ca a ajuns din nou pe mana medicilor, Andreea a ales sa le spuna celor care o apreciaza si ii asculta muzica exact cum au stat lucrurile. Asa ca a postat pe Facebook cateva lamuriri. Si doua fotografii cu Ella, sora cea mare a Clarei, care a fost sa isi vada mama, aflata la spital.

sursa foto: Facebook/Andreea Balan

333 afisari

1 COMENTARIU

  1. Femeia a fost facuta sa nasca normal. Fetele, femeile in devenire sunt dezavantajatde nasterea normala doar prin statura lor mica. Bazin ingust musculatura slaba rezistenta fizica minima. Cezariana e nastere speciala pentru conditiile unei nasteri speciale dece aiface o naștere speciala inaintea unei nasteri normale? Pai femeia se gandeste daca imi pierd placerea sexuala daca ma dilat atat de tare ca nu ma mai place daca o sa sufar durerile facerii si nu mai am orgasm, daca ma ingras dacă nu- i mai place vaginul. Exista riscuri dar mai mari sunt riscurile unei nasteri speciale. O femeie e frumosa si dupace naste natural. Depindede dragpstea ce o poarta barbatul ei. Daca se uita doar la sex o sa fie dezamăgit . Dacachiar o iubeste o s-o iubeasca si daca isi schimba aspectul fiziologic. Apoi fatul inainte de cele 9 luni poate avea sechele. Nu toate cezarianele reusesc sau nasc genii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger