AcasăNewsAndre Rieu concerteaza pentru prima oara la Cluj

Andre Rieu concerteaza pentru prima oara la Cluj

Dupa seria spectacolelor sustinute in Bucuresti si foarte apreciate de public, „Regele valsului” va reveni in Romania, anul viitor, de aceasta data pentru a concerta la Cluj.

Andre Rieu urmeaza sa aiba in premiera un show in Cluj-Napoca, alaturi de cei 60 de artisti ai orchestei sale, Johann Strauss, la BT Arena, pe 5 aprilie.

Evenimentul muzical mult-asteptat de catre fanii din Romania ai artistului olandez face parte din turneul mondial 2019, iar biletele pentru concertul de la Cluj vor fi puse in vanzare incepand de joi dimineata.

Organizatorii transmit ca tichetele „vor putea fi achizitionate atat online de pe www.eventim.ro sau www.andrerieu.com, precum si din magazinele partenere EVENTIM din toata tara: Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV, la casa de bilete din Iulius Mall si  la preturi ce pornesc de la 200 lei, in functie de categoria de loc”.

De altfel, Andre Rieu a adresat un mesaj fanilor sai de la noi din tara, transmitandu-le ca se afla in turneu in insorita Australie, dar ca abia asteapta ca anul viitor sa revina in Romania.

author avatar
Cristina Stefan
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger