AcasăNewsAnchete, dupa ce un parasutist a murit in timpul unui exercitiu, la...

Anchete, dupa ce un parasutist a murit in timpul unui exercitiu, la Clinceni

Un accident produs in timpul unui exercitiu de parasutare, desfasurat seara trecuta pe Aerodromul Clinceni a dus la moartea unui caporal in varsta de 45 de ani, din cate a au transmis oficialii Ministerului Apararii.

Caporalul Cristinel Jianu era casatorit si tatal unui copil

Cristinel Jianu facea parte din Batalionul 495 Infanterie si lucra in MApN de circa doi ani, colegii considerandu-l „unul dintre cei mai experimentati parasutisti militari”. Marti seara, adica intre orele 18 si 19, se pregatea sa aterizeze, insa din motive neclare insa, a suferit un incident de parasutare si a fost grav ranit. Din pacate, insa, oricat au incercat medicii – de la SMURD si Spitalul Universitar, unde a fost duse de urgenta – viata militarului nu a putut fi salvata.

Inca nu se stie ce anume a dus la producerea accidentului tragic. Ce se stie este faptul ca decesul caporalului este anchetat atat de catre procurorii de la Parchetul Militar, cat si de catre reprezentantii unitatii din care facea parte victima, in cadrul unei comisii interne.

In tot acest timp, in semn de respect pentru colegul lor plecat dintre cei vii, colegii au tinut momente de reculegere, in cadrul ceremoniilor de comemorare ce au fost tinute, in aceasta dimineata, in unitatile militare din tara.

sursa foto: MApN

 

 

author avatar
Cristina Stefan
281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger