AcasăNewsAnchetatorii, in evaluare la clubul mistuit de flacari: Structura nu ne permite...

Anchetatorii, in evaluare la clubul mistuit de flacari: Structura nu ne permite sa intram

Procurorii si politistii au venit si duminica la clubul distrus de incendiul puternic izbucnit sambata dimineata, in jurul orei 3 si jumatate.

Unul dintre anchetatori a explicat faptul ca, avand in vedere ca incendiul nu a fost declarat inca lichitat, nu pot intra in incinta afectata de flacari si fum, pentru a face verificari. „Am inceput o cercetare la fata locului, din pacate structura si locul nu ne permit sa intram in interior. (…) Am venit si azi ca sa facem o evaluare pentru a gasi cea mai buna solutie tehnica pentru a putea intra si a ne desfasura activitatile specifice, in special cercetarea la fata locului”, a precizat procurorul, adaugand ca „structura nu permite sa se patrunda in conditii de siguranta, cel mai probabil o sa fie dezafectata”.

Totodata, s-a mentionat faptul ca o parte dintre angajatii clubului au fost audiati inca din cursul zilei de sambata si ca astfel de pasi procedurali se vor desfasura si in cursul acestei ultime zile ale saptamanii. Si ca vor fi audiate si persoanele care au fost in club la momentul declansarii incendiului, in speta „toate persoanele care au legatura cu acest eveniment”.

Va amintim ca inca de sambata s-a anuntat ca de ancheta se ocupa reprezentanti ai politiei Capitalei, cat si doi procurori de la Parchetul Tribunalului Bucuresti, dupa incendiu fiind deschis un dosar in rem, in care se fac cercetari pentru distrugere din culpa.

sursa foto: ISU Bucuresti-Ilfov

134 afisari

2 COMENTARII

  1. Gata sa iei bani! Ai obosit sa cauti mereu prin tot felul de oferte neserioase? Gata cu cautarile! Acum te opresti aici si castigi bani! Repede! Avem cel mai bun sistem de instruire si cel mai bun program de castigat bani, potrivit pentru toti oamenii! Noi te ajutam indeaproape, cu mare atentie, in asa fel incat tu sa ai succesul asigurat. Vrei mai multe detalii? Cauta-ne chiar acum la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

  2. Dupa doua zile incendiul nu a putut fi lichidat,din cauza,datorita ca acolo are loc o fuziune nuclearo-electrica,fas!Totul se indreapta spre o musamalizare,acoperire a cauzelor adevarate ale incendiului propagat cam tot asa ca la Colectiv.Singura diferenta a fost ca Bamboo a avut toate conditiile si mai mult decat atat pentru o evacuare urgenta,inainte de a fi nevoie sa mai moara 64 de oameni.Este posibil,ca inainte de izbucnirea incendiului,mai multi ,,intrusi”sa intre in spatiul de 3000mp si in mai multe locuri sa presare,stropeasca,din recipiente,un lichid care se autoaprinde dupa o perioada de tim,suficient ca intrusii sa dispara.Focul a izbucnit la intervale mici de timp,din toate partile,in functie de timpul cand substanta a luat contact cu oxigenul din aer.Altfel nu se explica distrugerea totala a locatiei cu toata interventia indarjita a pompierilor,care,in acest caz cu apa doar nu puteau sa aibe succes.Este doar o ipoteza,sa vedem cu ce minciuni vor iesi anchetatorii mafieie statale,in frunte cu seful lor kwj.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger