AcasăNewsAnchetatorii confirma: pustiul gasit spanzurat in Dambovita "povestea adesea despre un joc...

Anchetatorii confirma: pustiul gasit spanzurat in Dambovita „povestea adesea despre un joc virtual”

Socul mortii unui baiat in varsta de doar 11 ani, gasit spanzurat in podul locuintei familiei sale, dintr-o localitate damboviteana, a pus pe jar intreaga comunitate, dar si anchetatorii locali.

In asteptarea rezultatelor necropsiei, menite sa scoata la lumina exact cauzele decesului elevului, nu se exclude niciun indiciu si nicio ipoteza.  Si chiar daca nu anunta concret numele jocului, indiciile ca pustiul ar fi fost interesat de „Balena Albastra” sunt confirmate, practic, si din directia reprezentantilor IPJ Dambovita. Care mentioneaza, printre altele, intr-un comunicat transmis marti, faptul ca, dupa ce deunazi politistii din Nucet au fost anuntati ca un copil in varsta de 11 ani s-a spanzurat, s-au facut cercetari. Iar „in urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca acesta obisnuia sa acceseze internetul si povestea adesea despre un joc virtual”. Totodata, oamenii legii au anuntat ca in cazul de fata s-a intocmit un  dosar penal <<pentru savarsirea infractiunii de “ucidere din culpa”>>.

Un alt amanunt demn de a fi luat in calcul este urmatorul – cunoscutii copilului – citati de Antena 3 – povestesc ca Alexandru le-ar fi spus colegilor de la scoala ca ar fi jucat „Balena Albastra”.

96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger