Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ancheta. Reactia de neinteles a unei doctorite, filmata: Nu vreau eu! (VIDEO)

Ancheta. Reactia de neinteles a unei doctorite, filmata: Nu vreau eu! (VIDEO)

Autor:

Sunt imagini cu o reactie greu de inteles si de acceptata, pana la urma  – a unui cadru medical – la adresa unui apartinator al unei paciente ajunse la spitalul din Baicoi.

 

medic 350x196 Ancheta. Reactia de neinteles a unei doctorite, filmata: Nu vreau eu! (VIDEO)Cazul a fost filmat cu o camera ascunsa si a ajuns nu doar in atentia opiniei publice, ci si a mai-marilor din Ministerul Sanatatii.

Dupa ce situatia in care s-a aflat o femeie in varsta de 87 de ani, care a mers sambata, 6 ianuarie, la spital, la Baicoi, pentru ca apoi sa fie trimisa la Ploiesti, iar de acolo inapoi la Baicoi, dar si felul in care s-a purtat un cadru medical de la Spitalul din orasul prim mentionat au devenit publice, s-a aflat ca ministrul Bodog a cerut Directiei de Sanatate Publica Prahova sa se faca, “de urgenta, o misiune de control la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti si la Spitalul Orasenesc Baicoi, urmare a informatiilor aparute in mass-media”. Si ca “Directia de Sanatate Publica Prahova va verifica conditiile in care s-a acordat asistenta medicala pacientei care s-a prezentat la camera de garda a celor doua unitati sanitare”, din cate se mai precizeaza intr-un scurt comunicat al ministerului.

Din imaginile ajunse in spatiul public se pot auzi cateva reactii ale medicului de garda de la Spitalul din Baicoi, care refuza internarea femeii, dar se poate vedea si momentul in care rupe pur si simplu fisa pacientei. “Nu vreau eu”, “aicea eu hotarasc daca internez sau nu, nu Ploiestiul peste mine, cum nici eu nu hotarasc peste ei”, “nu va scriu, nu-mi merge pixul”, ii raspunde doctorita femeii care insoteste batrana care avea nevoie de ajutor medical.

Sursa foto: captura youtube. Sursa video: youtube
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!