AcasăNewsAncheta la ”Arestul Groazei” !

Ancheta la ”Arestul Groazei” !

Apar amanunte socante despre atrocitatile din arestul prahovean

Dupa cum dezvaluiam in urma cu ceva vreme, in timp ce toti ochii  opiniei publice erau atintiti catre „Beciul Domnesc” din plin Centrul Capitalei, la arestul din Campina, „depozitul” unde procurorii „unitatii haules” a DNA Ploiesti obisnuiau sa bage „marfa proaspata” se intamplau lucruri pur si simplu  cutremuratoare. Mai ales arestatilor cu „staif”, instrumentati de acum inainte „penalii” procurori Lucian Onea ”Lucica” si Mircea Negulescu ”Portocala”.

Apar amanunte socante despre atrocitatile din arestul prahovean

Si unde inclusiv sefi ai unor importante structuri de politie erau umiliti in ultimul hal de catre chiar subalternii lor, pentru a-i pune astfel in situatii stanjenitoare in fata rudelor care veneau sa-i viziteze si a le infrange rezistenta psihica. Pentru ca, in timp ce arestatii pentru fapte comise cu violenta se afisau scosi „ca din capac”, unor importanti sefi de politie trimisi in arestul din Campina de catre procurorii Negulescu si Onea li se refuzau si cele mai banale drepturi privind satisfacerea igienei zilnice.

Procurorii Onea foto si Negulescu foto jos bagau marfa la Campina

Iata insa ca noi si noi amanunte halucinante continua sa iasa la iveala cu privire la atrocitatile comise la Campina, unde erau udate saltelele detinutilor carora, drept „bonus” li se refuza accesul la toaleta, fiind indemnati „sa faca pe ei”, dupa cum rezulta din chiar depozitiile unor martori depuse in fata judecatorilor. Astfel ca, dupa cum rezulta din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, un control  tematic este inevitabil la nivelul ”Arestului Haules” de la Campina, mai ales ca Ministerul de Interne are toate motivele pentru a sterge aceasta „pata” de pe  obrazul institutiei aflate intr-un plin proces de resetare a imaginii.

author avatar
Andrei Coman
1.501 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger