AcasăNewsAncheta interna la nivelul IPJ Ialomita, in cazul Sinesti

Ancheta interna la nivelul IPJ Ialomita, in cazul Sinesti

Se fac verificari, dupa recenta marturie a unui barbat ajuns in popasul din localitatea ialomiteana Sinesti, de pe DN2 (E85).

 

UPDATE: Seful Politiei Romane a facut, la randul sau, precizari pe acest subiect, explicand ca pe acest „mod de operare” au fost formulate trei reclamatii in Ialomita, de la inceputul acestui an. „Toate cele trei cazuri care au avut loc la nivelul Inspectoratului Ialomita ne sunt puternic in atentie in acest moment. (…) pentru unul dintre cazuri, deja autorul a fost trimisa in judecata”, a precizat chestorul Catalin Ionita.

Cat priveste masurile luate, seful Politiei Romane a mentionat, intre altele, ca „patrulele s-au indesit in zona respectiva, iar in acest moment intentionam, ca, impreuna cu colegii de la Jandarmi, in toate zonele vulnerabile si in care sunt astfel de cazuri sa intensificam prezenta”, in ideea de a se spori latura preventiva.

––

„Exista o ancheta interna la nivelul IPJ Ialomita si la nivelul Politiei Sinesti”, a anuntat, joi, Carmen Dan, ministrul de Interne precizand totodata ca seful Politiei Romane va fi cel care va face publice mai multe date pe acest subiect.

Din cate se pare, situatia reclamata zilele trecute de un sofer – inteparea rotii unei masini trase pe dreapta, in scop de jaf – nu ar fi singulara.

380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger