Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ancheta in Capitala. Copilas mort dupa ce ar fi mancat shaorma

Ancheta in Capitala. Copilas mort dupa ce ar fi mancat shaorma

Autor:

Investigatorii incearca sa lamureasca in ce conditii a sfarsit un copilas in varsta de trei ani. Cazul a fost preluat de Parchetul Capitalei.

 

copil spital Ancheta in Capitala. Copilas mort dupa ce ar fi mancat shaormaIn cazul de fata, exista suspiciunea unei intoxicatii cu o substanta necunoscuta, drept urmare se fac cercetari. S-au prelevat probe si se spera ca rezultatele analizelor si al autopsiei facute copilului sa scoata la lumina cauzele care au condus la decesul micutului. Conform televiziunilor de stiri, parintii sustin ca toti trei ar fi mancat shaorma, de la un fast-food din Bucuresti.

“In data de 16.05.2018, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a fost sesizat cu privire la faptul ca, in ziua de 15.05.2018, la ora 17.20, la Institutul National de Boli Infectioase ‘Prof. Dr. Matei Bals’ s-a produs decesul unui minor in varsta de 3 ani, ca urmare a unui stop cardiac, existand suspiciunea unei intoxicatii cu o substanta necunoscuta, motiv pentru care cazul a fost considerat unul medico-legal. (…) Drept urmare, in data de 16.05.2018, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus efectuarea autopsiei medico-legale de catre Institutul National de Medicina Legala ‘Mina Minovici’. Totodata, in cauza s-a dispus efectuarea unei expertize toxicologice cu privire la mai multe probe (aspirat gastric, sange, urina) puse la dispozitie de unitatea spitaliceasca, ridicate de la persoana decedata, respectiv de la parinti. Autopsia a fost realizata in data de 17.05.2018, urmand ca dupa efectuarea analizelor toxicologice sa fie stabilita cauza decesului”, se arata intr-un comunicat al procurorilor, citat de observator.tv.


1 Comentariu la Ancheta in Capitala. Copilas mort dupa ce ar fi mancat shaorma

  1. cobe

    De vina va fi mortul,ca si in cazul politistului mort dupa ce a intrat in doua mari gauri,cu motocicleta,nesemnalizate corect,lasate de o firma ce si-a cumparat,cred,dreptatea.Asa va fi si acum,se va cumpara dreptatea ca asa este in justitia din colonie,nu se va spune adevarul,cauza care a dus la tragedie,totul va fi ingropat o data cu mortul,ca si la politist.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!