AcasăNewsAncheta in Capitala. Copilas mort dupa ce ar fi mancat shaorma

Ancheta in Capitala. Copilas mort dupa ce ar fi mancat shaorma

Investigatorii incearca sa lamureasca in ce conditii a sfarsit un copilas in varsta de trei ani. Cazul a fost preluat de Parchetul Capitalei.

In cazul de fata, exista suspiciunea unei intoxicatii cu o substanta necunoscuta, drept urmare se fac cercetari. S-au prelevat probe si se spera ca rezultatele analizelor si al autopsiei facute copilului sa scoata la lumina cauzele care au condus la decesul micutului. Conform televiziunilor de stiri, parintii sustin ca toti trei ar fi mancat shaorma, de la un fast-food din Bucuresti.

„In data de 16.05.2018, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a fost sesizat cu privire la faptul ca, in ziua de 15.05.2018, la ora 17.20, la Institutul National de Boli Infectioase ‘Prof. Dr. Matei Bals’ s-a produs decesul unui minor in varsta de 3 ani, ca urmare a unui stop cardiac, existand suspiciunea unei intoxicatii cu o substanta necunoscuta, motiv pentru care cazul a fost considerat unul medico-legal. (…) Drept urmare, in data de 16.05.2018, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus efectuarea autopsiei medico-legale de catre Institutul National de Medicina Legala ‘Mina Minovici’. Totodata, in cauza s-a dispus efectuarea unei expertize toxicologice cu privire la mai multe probe (aspirat gastric, sange, urina) puse la dispozitie de unitatea spitaliceasca, ridicate de la persoana decedata, respectiv de la parinti. Autopsia a fost realizata in data de 17.05.2018, urmand ca dupa efectuarea analizelor toxicologice sa fie stabilita cauza decesului”, se arata intr-un comunicat al procurorilor, citat de observator.tv.

author avatar
Andrei Coman
157 afisari

1 COMENTARIU

  1. De vina va fi mortul,ca si in cazul politistului mort dupa ce a intrat in doua mari gauri,cu motocicleta,nesemnalizate corect,lasate de o firma ce si-a cumparat,cred,dreptatea.Asa va fi si acum,se va cumpara dreptatea ca asa este in justitia din colonie,nu se va spune adevarul,cauza care a dus la tragedie,totul va fi ingropat o data cu mortul,ca si la politist.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger