AcasăNewsAncheta dupa decesul lui Ilie Balaci. Pintea: se verifica modul de interventie

Ancheta dupa decesul lui Ilie Balaci. Pintea: se verifica modul de interventie

Se fac verificari dupa moartea lui Ilie Balaci, fostul sportiv considerat a fi fost unul dintre cei mai importanti fotbalisti ai Romaniei.

Astfel, Corpul de Control de la Ministerul Sanatatii va merga la Craiova, pentru a verifica unele aspecte la serviciul de ambulanta, cercetari cerute de oficialul guvernamental aflat in fruntea MS, dar si de catre secretarul de stat aflat in fruntea Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, dupa decesul lui Balaci.

Ministrul Sorina Pintea a dat cateva detalii in acest sens, explicand ce anume a generat acest pas – suspiciunile familiei fostului mare fotbalist. „Avand in vedere ca au aparut suspiciuni – ridicate de catre familie -privitor la modul in care ambulanta a intervenit, am considerat ca este necesar sa verificam aceste lucruri. In aceste dimineata, impreuna cu dl Raed Arafat (…), am decis sa trimitem acolo o echipa de control care sa verifice exact modul de interventie, daca s-au respectat procedurile, protocoalele, daca totul a fost in regula”, a precizat Pintea, intr-o interventie telefonica la Antena3.

Ilie Balaci a murit subit duminica, la varsta de 62 de ani. Vestea a socat lumea fotbalului autohton.

author avatar
Cristina Stefan
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger