AcasăNewsAncheta continua in cazul atacurilor din capitala belgiana. Sase persoane, arestate

Ancheta continua in cazul atacurilor din capitala belgiana. Sase persoane, arestate

In conditiile in care investigatiile in privinta atacurilor sangeroase din Bruxelles sunt in plina desfasurare, s-a aflat ca oamenii legii belgieni au operat nu mai putin de sase arestari, dar si ca au fost facute noi perchezitii pe raza capitalei.

Este vorba despre persoane asupra carora planeaza suspiciuni cum ca ar fi avut legatura cu atentatele de marti dimineata, soldate cu cel putin 31 de morti si peste 230 de raniti – patru dintre acestia din urma fiind romani.

Masura a fost dispusa inca de seara trecuta, anunta france24.com, care citeaza purtatorul de cuvant al Parchetului Federal belgian. Detalii cu privire la identitatea acestor sase suspecti nu au fost facute publice.

Va reamintim ca daca intr-o prima faza nivelul de alerta terorista fusese ridicat, inca de marti, la nivelul maxim – 4- pe raza capitalei belgiene, ulterior masura a fost extinsa la nivelul intregii tari. Cele doua atacuri asupra aerportului belgian si cel care a lovit o statie de metrou aflata intr-o zona in care sunt sedii ale unor institutii europene au fost revendicate de gruparea autointitulata „Stat Islamic”.

sursa foto: captura youtube

84 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger