Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Anca Jurma, noul sef interimar al DNA

Anca Jurma, noul sef interimar al DNA

Autor:

Pana se va incheia procedura de selectie a noului procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, interimatul la varful DNA-ului va fi asigurat de catre Anca Jurma.

 

anca jurma va asigura interimatul la dna 539119 Anca Jurma, noul sef interimar al DNADecizia a fost luata de catre procurorul general, Augustin Lazar. Si vine la cateva ore, practic, de cand decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi, semnat de Klaus Iohannis, a ajuns in Monitorul Oficial. Intr-un comunicat al Ministerului Public se anunta ca urmare a acestor pasi, Lazar “a emis astazi ordinul de delegare in aceasta functie a doamnei ANCA JURMA, procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie”.

Despre Jurma aflam ca “a indeplinit pe parcursul a doua mandate atributiile de procuror sef al Serviciului de cooperare internationala si programe din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, iar ulterior a fost numita consilier al procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie”.

Nu in ultimul rand, in comunicatul in cauza se mentioneaza ca procurorul general “transmite un mesaj de incredere privind continuarea cu fermitate a activitatii anticoruptie, care reprezinta o prioritate a Ministerului Public, in indeplinirea rolului sau constitutional”.

Despre procedura de selectie a viitorului procuror-general al DNA-ului, Ministerul Justitiei a anuntat ca organizeaza, in perioada  09 – 30.07.2018, “selectia procurorilor in vederea efectuarii propunerii de numire in functia vacanta de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie”.

sursa foto: antena3.ro


4 comentarii to Anca Jurma, noul sef interimar al DNA

 1. A murit Luluta decapa - ne-ar putza

  Mai bine punea domnu cu Elodia mai puneam cautam pe Elodia mai vorbeam cu domnu Dan mai radeam un pic pana gaseam ceva bun.

 2. un mizantrop

  Pe mine ma sperie obstinatia asta de a “pastra aproape” cu “oengheurile”, daca s-ar analiza obiectiv, toate investitiile din justitie din ultimii ani, s-ar observa ce suma uriasa din buget se duce catre aceste ONG-uri apropiate de Monica Macovei (mai ales prin “afiliatia de idei”), fie si numai pentru PR. Dar, cel mai mult ma sperie persistenta in a promova odrasle procuraresti, mai ales ai celor securist-comunisti. Dupa catastrofele Macovei, Pruna, Kovesi, toate fiice de securisti procurori (sau numai securisti), vine si fiica lui Cochinescu (comunist vechi, dar, care are, totusi, meritul de a o fi dat pe Macovei cu cracii-n sus pe scarile Procuraturii cand i-a descoperit dosare in nelucrare de ani), o fatuca fara niciun merit profesional, dar, un soi de subreta a lui Macovei si curier al Bruxellesului in DNA. Chiar n-a observat nimeni ca oamenii astia sufera o deformare caracteriala, un soi de amputare a sufletului si a simtul adevarului?! Eu nu zic sa se faca “lustratie”, dar, chiar s-au terminat oamenii in tara asta, nu mai avem pe nimeni calificat sa detina o functie, daca n-are legaturi bolnavicioase cu vechea securitate si inclinatii tradatoare, ca orice pui de stalinist?!

 3. Lica

  Chiar nu se gaseste un procuror necomunist? Atunci sa aducem ca la fotbal din Germania un procuror pregatit de morala si cu simtul datoriei iar din Italia sa aducem un cadru care sa faca Academia de Procurori asa in 5 ani o sa fim pregatiti sa combatem atat coruptia economic – politic dar si mafia economic-politica.

 4. Lica

  Nu e nimic rau sa fii prost ca sunt oameni pregatiti pe planeta ce ajuta.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!