AcasăNewsAnca Boagiu e invidioasa pe decolteurile subalternelor

Anca Boagiu e invidioasa pe decolteurile subalternelor

Cam toata lumea ii injura cand ii vede pe la televizor. De, cel putin din punct de vedere al popularitatii, viata de ministru nu este chiar atat de usoara pe vremurile astea de criza.

SOBRA – Anca Boagiu are alergie la tinutele mai lejere ale angajatelor

Insa nici cea a subalternilor acestora nu pare prea placuta. Mai ales atunci cand ii ai drept sefi pe membrii Guvernului considerati adevarati zbiri. Iar in topul celor mai „teroristi” ministri in optiunile angajatilor si chiar a colaboratorilor apropiati se detaseaza de departe Anca Boagiu, Gabriel Oprea, Traian Igas, Attila Cseke si Ion Ariton. De ce? Pai sa vedem…

„Jihadul” cu decolteele

De departe, cel mai antipatizat ministru de catre chiar proprii angajati este Anca Boagiu. Supranumita „Talibana”, aceasta este acuzata pentru stilul dur imprimat la toate nivelurile Ministerului Transporturilor. Functionarii din  jurul sau se plang ca ministreasa este extrem de ranchiunoasa, asa ca mai bine te feresti ca dracul de tamaie decat sa o deranjezi cu ceva. Pentru ca nu uita si nu iarta. Iar sursele noastre sustin ca porecla  ii vine de la mania vestimentatiei mai mult decat sobra, pe care vrea musai sa o vada si la subalterne.  „ Vai de  cele pe care le vede cu  fuste mai scurte sau, mai ales, cu decoltee, ca pe astea are cea mai mare boala. A oprit si sedinte ca sa atraga atentia colegelor cu sanii mai la vedere, avertizandu-i chiar si pe sefii acestora sa nu mai permita asa ceva. De asemenea, nici functionarii imbracati mai lejer sau in culori vesele nu-i  fac o impresie buna”, sustine unul din functionarii terorizati de  temuta „Talibana.

Ospatarul de la shaormarie

INFUMURAT – Gabi Oprea chiar o ia de buna cand generalii pe bune ai armatei romane ii cer parerea

Pentru ca, nu-i asa, „interesul national” i-o cere, ministrul Apararii Nationale munceste zi si noapte. Sau cel putin asa se vaita Gabi Oprea subalternilor care s-au sictirit sa-l auda cum le tot da non-stop sfaturi sa traga si ei la jugul datoriei ca si el. Dar cum prin armata au mai ramas si veterani care il cunosc pe generalul cu mai multe stele decat Calea Lactee de pe vremea cand servea bere rece pe la Strandul Floreasca sau la Cap Aurora, acestia nu mai pun la suflet. Mai ales ca au gasit solutia cum sa scape de cicalelile „Ospatarului”, cum il porecleau pana nu demult. Plimba mereu niste dosare la ei si, cel putin o data pe zi, ii cer, vezi Doamne, un sfat ministrului, pe o problema minora. Bucuros ca i se cere parerea de catre adevaratii ofiteri, acesta se imbuneaza imediat si se lanseaza intr-o prelegere despre munca. Nu stim daca va mai tine smecheria si dupa ce ministrul Apararii va afla ca, mai nou, i se spune si „Rechinul”, dupa numele shaormariei  aflata la parterul unui bloc unde „interesul national” il cheama tot mai des…

L-au lasat in ”bramconajul” lui

NESTIUTOR - Nici macar colaboratorii apropiati nu mai trag sperante ca-l vor invata ceva pe Traian Igas

Cel mai incapatanat ministru este Traian Igas. Si cel mai boscorodit, bineinteles. Colaboratorii de la Interne spun ca au renuntat de mult sa incerce sa-i mai atraga atentia „Tamplarului” cu privire la gafele pe care le face. Pentru ca acesta le purta pe urma dusmanie. O perioada chiar i-au zis „Ciobanul”, dupa modelul mereu irascibilului Gigi Becali. Dar l-au lasat in plata Guvernului, dupa ce nu a fost chip sa-l faca sa renunte la obsesia sa: declaratiile impotriva „bramconierilor”. Asa ca pana la urma i-au scris in discursul batut la calculator chiar asa : „Bramconaj”.

Hartiuta si Batranul

OBSEDAT – Ion Ariton vrea sa stie si cea mai mica miscare a subalternilor

Ion Ariton este prezentat de angajatii Ministerul Economiei drept un stahanovist care zici ca a inghitit un bat. Ca ministru e mai „constipat” de felul lui nu ar deranja pe nimeni, dar subalternii, de la functionari la directori de Regii, se vaita ca acesta i-a disperat cu cate hartii ii pune sa faca, pentru absolut orice nimic. „Cred ca strange sute de hartiute in fiecare zi, o sa ajunga sa ne ceara si cand ne ducem la WC”, sustine un subaltern.

TACUT – Attila Ceske nu baga pe nimeni in seama

In schimb, Attila Cseke de la „Sanatate” nu baga pe nimeni in seama, tot timpul fiind ocupat doar cu „Batranul”. Consilierul sau mai in varsta, singurul in care are incredere.

La polul opus, singurul care nu deranjeaza si nu este bagat in seama de nimeni este chiar premierul Boc.

author avatar
Catalin Tache
1.596 afisari

1 COMENTARIU

  1. e absolut corect sa se impuna o tinuta decenta … nu stiu daca sunt oameni de calitate angaiati in minister – acestia s-ar imbraca potrivit fara sa fie nevoie de atentionari speciale

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger