AcasăNewsAnastase: Victor Ponta are o obsesie - Roberta Anastase. Sa se duca...

Anastase: Victor Ponta are o obsesie – Roberta Anastase. Sa se duca la psihiatru!

Presedintele Camerei, Roberta Anastase, a declarat, luni, ca liderul PSD Victor Ponta are o obsesie in legatura cu revocarea sa din functie, iar aceasta e o problema de natura medicala si nu de fond. Anastase a sugerat ca Ponta ar putea sa o rezolve cu un psihanalist sau, daca situatia este mai grava, chiar sa se duca la un psihiatru.

„Ponta are o obsesie: Roberta Anastase . O obsesie pe care deja toti romanii o cunosc. Repet: nu e problema mea, e o problema de natura medicala pe care nu cred ca o pot rezolva eu”, a afirmat Roberta Anastase.

Ea a afirmat ca Victor Ponta „minte” si cand a spus ca a cerut revocarea ei din functie, dar si cand a promis ca va veni, impreuna cu grupul PSD, in plen la votul legilor importante cerute de Mecanismul de Cooperare si Verificare. „Domnul Ponta este iar intr-o etapa de criza a lui personala  (…) in primul rand, nu avem nicio solicitare, am avut Birou Permanent si nu a fost nicio solicitare depusa de vreun grup in legatura cu presedintele Camerei. Faptul ca domnul Ponta minte nu este o noutate”, a adaugat Anastase, potrivit Mediafax.

Presedintele Camerei a sustinut ca „Ponta minte din nou” cand a anuntat ca el si grupul PSD vor fi prezenti la discutarea legilor importante , aratand ca saptamana trecuta au fost in plen initiative care vizeaza MCV, iar opozitia nu a fost prezenta.

Roberta Anastase a sustinut ca parlamentarii din Coalitie sunt prezenti in plen de fiecare data si muncesc, in timp ce Ponta „este legat de propria lui obsesie” in ceea ce o priveste. „Aici nu este vorba de probleme de fond, ci de o obsesie. Nu pot sa o gestionez. Poate sa incerce cu un psihanalist, iar, daca situatiile sunt mai grave, poate sa se duca la un psihiatru”, a mai spus Anastase.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca USL va depune la prima sedinta de plen cererea de revocare a Robertei Anastase din functia de presedinte al Camerei, insa reprezentantii PDL „s-au speriat foarte tare si au amanat toate sedintele de plen pana la Paste”.

150 afisari

2 COMENTARII

  1. eu cred ca „micutzul (f. micutzul)titulescu(pontisor)o iubeste in suflet pe roberta.asa fac indragostitii!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger