AcasăNewsAnastase: "Ponta ameninta cu moartea politicienii!"

Anastase: „Ponta ameninta cu moartea politicienii!”

Roberta Anastase a declarat, miercuri, ca Victor Ponta, in lipsa unor solutii, ameninta cu moartea oamenii politici si ca liderul PSD va ajunge sa ii ameninte la fel si pe romani, ea precizand ca a avertizat „asupra derapajelor psihiatrice ale acestui personaj”.

„Limita a fost depasita de mult. Astazi Victor Ponta, in lipsa unor solutii, ameninta cu moartea oameni politici. Maine, in lipsa voturilor, va ameninta cu moartea romanii care nu cred si nu pot sa creada in el”, a spus Anastase.  Ea a aratat ca romanii trebuie sa stie aceste lucruri si sa le sanctioneze. „Am avertizat, mai intai in gluma, pe urma din ce in ce mai serios, asupra derapajelor psihiatrice ale acestui persoanaj. El devine pe zi ce trece mult mai periculos”, a precizat Roberta Anastase.

Anastase a l-a criticat atat pe deputatul PSD Adrian Solomon, care l-ar fi amenintat cu moartea pe premier, cat si pe senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu care, potrivit liderului PDL, flutura amenintari cu moartea la adresa oamenilor politici.

Anastase a mentionat ca pe Victor Ponta nu-l intereseaza soarta pensionarilor.

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, raspunzand unei intrebari referitoare la raspunderea guvernantilor in cazul OUG 107/2010, ca „nici daca-i impusti nu e suficient”, el aratand ca cele 2,2 milioane de pensionari carora li s-au retinut bani trebuie sa primeasca si scuze.

author avatar
Ciprian Purice
411 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger