AcasăNewsANAF organizeaza “Revelion 2016”

ANAF organizeaza “Revelion 2016”

Inspectorii ANAF par ca s-au saturat de centrele engros si o dau pe distractie, stabilind sa-si petreaca Revelionul in restaurante si cluburi. “Revelion 2016” este numele noii misiuni a ANAF.

N-ar fi exclus ca operatorii economici gasiti in regula de ANAF sa ciocneasca un pahar de sampanie la trecerea dintre ani cu inspectorii antifrauda

In intervalul 31 decembrie – 5 ianuarie,  restaurantele si cluburile care organizeaza petreceri de revelion vor fi noua tinta a inspectorilor antifrauda. „In intervalul 31 decembrie – 5 ianuarie, inspectorii antifrauda vor controla, la nivelul intregii tari, localurile care organizeaza petreceri de revelion. In cadrul acestei operatiuni se urmareste verificarea modului in care operatorii economici au inregistrat sumele incasate pentru pachetele de revelion vandute, precum si incasarile din seara de revelion care nu au fost prinse in pachetele respective”, anunta ANAF. Astfel, dupa finalizarea primei etape a operatiunii „Cristal”, toate resursele operative si materiale implicate in verificarea centrelor engros din toata tara sa fie relocate in cadrul unei noi operatiuni, denumita „Revelion 2016”. „Revelion 2016” urmareste verificarea modului in care operatorii economici au inregistrat sumele incasate pentru pachetele de revelion vandute, precum si incasarile din seara de revelion care nu au fost prinse in pachetele respective. Actiunea se bazeaza pe monitorizarea ofertelor organizatorilor. De asemenea, inainte de a porni la lupta, inspectorii si-au stabilit deja profilul de risc si esantionul de verificat.

author avatar
Andrei Coman
659 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger