AcasăDezvaluiriAncheteDe coma!Americanii i-au dat interzis lui Mircea Dusa la Deveselu

De coma!Americanii i-au dat interzis lui Mircea Dusa la Deveselu

Mircea Dusa se poate deja gandi la remaniere

Scutul antiracheta de la Deveselu nu este doar o baza militara, fie ea si una ultramoderna, ci garantia ca mai-marii lumii nu si-au luat inca mana de pe noi.

Mircea Dusa se poate deja gandi la remaniere

Asa ca autoritatile de la Bucuresti se dau in aceste zile de ceasul mortii ca participarea tarii noastre sa fie una impecabila.

Peste 400 milioane de dolari va costa baza militara din comuna Deveselu

Mai ales ca emisarii SUA i-au avertizat deja pe guvernanti ca, pe banii lor, nu vor sa auda de intarzieri, mariri de preturi sau alte dovezi de neseriozitate din partea subcontractantilor romani. Iar cum luna viitoare intra prima transa din cele 400 milioane de dolari alocate scutului, pentru ca lucrarile sa poata demara in aceasta primavara, lui Mircea Dusa i-a trecut prin cap sa se faca el chezas al lucrarilor de la Deveselu…

„Contati pe mine”

Autoritatile romane fac totul pentru ca militarii americani sa fie multumiti

Asa ca ministrul apararii a avut o intilnire cu trei reprezentanti ai diplomatiei americane, carora le-a garantat ca „vom finaliza la timp si la standardele cuvenite toate preparativele necesare operationalizarii scutului de la Deveselu. Vom executa lucrari de pregatire a bazei, cai de acces, utilitati in zona si alte probleme de infrastructura si ne vom incadra in grafic”. Numai ca americanii au vrut sa se convinga ca „garantul” scutului nu este doar un gargaragiu si asa s-a efectuat un raport informativ complet cu privire la Mircea Dusa.

„Are palinca buna!”

Doar ca raportul, dupa cum sustin sursele noastre, nu numai ca nu i-a fost favorabil ministrului, dar chiar il pune in situatie de-a dreptul jenanta. Dovada ca „serviciile” i-au tras-o cu varf si indesat. Astfel, la profesia de baza a sefului Armatei a fost trecuta cea de „padurar”, probabil din cauza ca Mircea Dusa a absolvit Liceul Silvic din Gurghiu. La capitolul activitatii parlamentare, desi acesta a stat opt ani in Camera Deputatilor, s-a retinut doar ca s-a ocupat de ”ecologism” si le facea comisioane colegilor, aducandu-le o palinca de exceptie din Harghita natala. Dar cel mai mult americanii s-au luat cu mainile de cap cand atat sursele romanesti, dar si proprii analisti politici l-au catalogat pe Dusa cel mai sters, maleabil si usor influentabil membru al Guvernului. Asa ca „rautatea” cu complexul staturii, rezolvat prin ridicarea frezei, aproape ca nici nu a mai contat.

Inchis in dormitor

Cum beneficiarii proiectului sunt Marina Militara a SUA si Agentia Americana de Aparare Antiracheta, pentru constructia bazei s-a format un consortiu format din 37 de firme americane agreate de Pentagon. Dar care vor apela la subcontractanti romani. Asa ca SRI-ul, singurul partener considerat serios de catre americani, a fost rugat sa se asigure ca totul va merge conform planului, dar mai ales ca „ala micul” chiar nu va da buzna la Deveselu, cu presa dupa el, pozand in sef de santier. Asa ca misiunea  serviciilor este sa nu-l lase pe Dusa sa iasa prea mult din dormitorul de la MApN, mai ales ca il are cel mai mare din tot guvernul!

author avatar
Catalin Tache
2.591 afisari

2 COMENTARII

  1. In urma acestui raport-caracterizare favut de romani si americani, Ponta o sa-l schimbe pe Dusa de la Aparare.

  2. Nu este nici primul si nici ultimul incompetent intr-o functie importanta si cu decizii haotice …Pentru domnia SA este mai important SEVESELU decat dormitoru”???? Inseamna ca i-a mirosit ceva lovele in Oltenia , iar cum alta treaba nu avea ….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger