AcasăNewsAmerica poate fi distrusa de zece rachete rusesti

America poate fi distrusa de zece rachete rusesti

“Satan 2”, o prelungire a bratului lui Vladimir Putin

Asa a calculat expertul militar Aleksei Leonkov, pentru distrugerea intregii populatii a Statelor Unite ale Americii, Rusia ar avea nevoie doar de zece rachete balistice intercontinentale RS-28 ‘Sarmat’ (‘Satan 2’ in codificarea NATO). Un articol publicat in saptamanalul armatei “Zvezda”, dar si un avertisment raspicat al Kremlinului: Rusia are tehnologie militara de varf si nu ezita sa aduca aminte lumii de acest fapt.

Satan 2 o prelungire a bratului lui Vladimir Putin

‘Va propun sa faceti un calcul. Se stie ca in urma bombardamentelor nucleare la Nagasaki si Hiroshima au murit cate 100.000 de persoane in fiecare oras (peste cinci ani aceasta cifra s-a dublat). In 1945, puterea bombei nucleare a fost in medie de 20 kilotone, adica o kilotona a ucis pe loc 5.000 de persoane. O singura racheta RS-28 ‘Sarmat’ este capabila sa transporte o incarcatura nucleara intre 6,75 la 7,5 megatone, o racheta de acest tip poate ucide intre 33,75 si 37,5 milioane de persoane in zonele dens populate ale Statelor Unite. Zece rachete Sarmat vor distruge intreaga populatie a SUA’, spune Leonkov. Se adauga sistemul “Avangard”, inaugurat in 2018 in prezenta presedintelui Vladimir Putin, dotat cu  rachete care pot atinge de 20 de ori viteza sunetului, surclasand orice sistem de aparare antiracheta la nivel mondial. Numita si racheta-monstru,  RS-28 ‘Satan’ are o greutate de 100 de tone si poate transporta 12 focoase nucleare pe o distanta de 10.000 de kilometri. Un arsenal de noua generatie care poate sa stearga de pe fata pamantului orice oras din vestul Europei si sa ajunga cu usurinta pe teritoriul continental al Statelor Unite.

author avatar
Bogdan Borcea
592 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu are cum. Iar mesajul diliului mi se pare un mesaj de tip terorism informatic ținând cont ca americanul e un tip de om sensibil și panicos. Prin o imaginație absurd de sinistra sa întru în mintea imbecilului .. AMERICA E UN SPAȚIU extrem de vast de 5 x mai vast ca Rusia sau de 20 x mai vast ca Rusia dacă punem la calcul Canada dar și Alaska un spațiu comun SUA-Canada. Deci ca să distrugi astfel de tărâm diabolic distrugi atmosfera terestra dispui de frumos spui satan cam + 100 bucăți. Asta dacă toți ameericanii ar sta în țintă și nu și pe insule sau soldatii ar locuiți în orașe și nu pe portavioane și ar privi apocalipticul film mâncând floricele. America are mai multe scuturi de protecție decât Europa iar Rusia cu siguranță ar dispărea prima datorita intrerventiei NATO care cuprinde cu totul alt continent. Sa faci un astfel de calcul public arata cât de diabolic gandeste un muritor rus. Astfel de rachete sunt distruse pe traiectorie și în proximitate de mulți interceptori și nu depind de viteza lor… Ele sunt distrusa din fâșa pana întra în treapta maxima, la mica distanta pe traiectorie dacă îs la distanta mare sau multifocos pe o traiectorie improprie…espertu puli să-i spui lividului ca nici Bin Laden nu făcea asa ceva.

  2. Bun era Hitler ala mai sorta gospodarii înflăcărați. Mai era țignitul ala gospodar Gagarin care a zis”:Am ieșit în spațiu dar nu l-am văzut pe Dumnezeu”… după câteva zile l-a văzut pe Dracu în Sibieria…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger