Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Amenintari cu greva la ROMATSA

Amenintari cu greva la ROMATSA

Autor:

Planurile de calatorie ale romanilor care au in plan sa plece din tara sau sa revina pe taram autohton din diferite directii ale lumii, folosind mijloacele de transport aerian s-ar putea confrunta, catre finele saptamanii, cu o situatie cu totul nedorita.

 

romats Amenintari cu greva la ROMATSASi anume cu o greva de avertisment din partea sindicalistilor din cadrul Serviciului de Trafic Aerian din Romania. Situatia a ajuns la urechile opiniei publice in aceasta prima zi a saptamanii chiar din directia Regiei, ai carei reprezentanti au transmis faptul ca “managementul ROMATSA a fost notificat de catre sindicatul ATSR cu privire la organizarea unei greve de avertisment”,  miscare de protest programata pentru vineri, in intervalul 11-13.

Totodata, prin intermediul aceluiasi comunicat se transmite ca actuala conducere a ROMATSA “va depune toate eforturile necesare de a stopa declansarea grevei de avertisment si va continua negocierea cu partenerii sociali”.

Trebuie avut in vedere faptul ca, in situatia in care amenintarile sindicalistilor se vor concretiza, ROMATSA va asigura o treime din zboruri, zborurile umanitare de stat, medicale, de cautare si salvare si de urgenta nefiind afectate de un eventual protest.

La nivel de nemultumiri, sindicalistii invoca atat ratiuni de natura salariala,cat si privitor la numarul – insuficient- al personalului.

foto: romatsa.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!