AcasăNewsUPDATE Aeroportul Otopeni: Amenintarea cu bomba a fost falsa

UPDATE Aeroportul Otopeni: Amenintarea cu bomba a fost falsa

UPDATE Amenintarea cu bomba a fost falsa, a anuntat in urma cu scurt timp purtatorul de cuvant al Aeroportului Otopeni. Odata incheiate verificarile,  avionul catre Kiev va pleca de la Bucuresti in aceasta seara.

„Au fost verificati pasagerii, au fost verificate bagajele, a fost verificata aeronava. Niciun moment traficul aerian pe aeroport nu a fost perturbat, singura cursa afectata fiind aceasta catre Kiev. Pasagerii au fost in siguranta pe aeroport. Verificarile au demarat imediat dupa ce s-a primit apelul. In mai putin de doua ore s-a putut confirma ca a fost o amenintare falsa”, a declarat Valentin Iordache, Purtatorul de cuvant al Aeroportului Otopeni a declarat ca apelul a fost primit pe unul dintre telefoanele aeroportului, numarul fiind unul public, conform realitatea.net.

Alerta la Aroportul Otopeni din Capitala, dupa ce la numarul unic de urgenta, 112, s-a anuntat ca la bordul unui avion cu destinatia Ucraina ar fi fost amplasata o bomba. O brigada antitero face verificari.

(foto: airlinestravel.ro)

Aeronava ar fi urmat sa decoleze in aceasta dupa-amiaza de pe Aeroportul Henri Coanda -Otopeni din Capitala, cu destinatia Kiev, Ucraina. Pasagerii au fost evacuati pana cand specialistii vor verifica bagajele si aeronava la bordul careia s-a anuntat ca ar fi fost amplasata o bomba.

Din primele informatii, la bordul aeronavei oprite de la decolare pana la clarificarea situatiei s-ar fi aflat 42 de pasageri.

841 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger