AcasăNewsAmenintand cu motiunea, PNL cere scoaterea  din Guvern a ministrilor "cu probleme"

Amenintand cu motiunea, PNL cere scoaterea  din Guvern a ministrilor „cu probleme”

In chip de reactie fata de anuntul premierului cu privire la o posibila „miniremaniere”, dar si la tensiunile aparute intre acesta si liderul PSD, dinspre tabara principalei formatiuni de Opozitie a aparut un punct de vedere, enuntat chiar de liderul PNL.

„Tara arde si in timpul asta PSD-istii isi regleaza conturile in stil mafiot. (…) Se bat intre ei pentru a-si imparti ciolanul si pentru a-si imparti sferele de putere”, considera Ludovic Orban.

Totodata, intr-un soi de ultimatum dat prim-ministrului, liberalii ii pun in vedere – prin vocea liderului formatiunii – ca daca nu se vor face schimbari in actualul Cabinet, au in vedere o motiune de cenzura la adresa actualului Executiv. „Il somam (pe Tudose-n.r) sa initieze, pentru ca are atributiile constitutionale, fara sa mai ceara voie de la Dragnea, scoaterea, evacuarea din Guvern pe scara de urgenta a ministrilor cu probleme – indiferent ca sunt probleme penale, de plagiat sau ca sunt probleme de analfabetism sau incompetenta crasa. In cazul in care nu va initia scoaterea din Guvern a tuturor ministrilor cu probleme, luam in calcul initierea unei motiuni de cenzura”, a detaliat seful PNL.

author avatar
Cristina Stefan
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger