AcasăNewsAmbulanta SMURD, la DNA

Ambulanta SMURD, la DNA

Plan ROȘU de intervenție! Accident cu două microbuze și un autoturism - 15 persoane implicate. Alerta, în județul Suceava - VIDEO

Pe langa faptul ca e o zi aglomerata la DNA, pare-se ca e si una cat se poate de tensionata. O persoana aflata in incinta cladirii situate pe strada Stirbei Voda s-a simtit rau, drept urmare a fost chemata Ambulanta.

In urma apelului, un echipaj SMURD a intervenit la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie. Pana la aceasta ora nu se stie exact pentru cine anume a fost chemata Salvarea, dar din imaginile prezentate de televiziunile de stiri s-a vazut ca din masina ambulantei au coborat mai multe persoane, cu echipament medical de interventie.

Ce se cunoaste este faptul ca masina SMURD-ului a ajuns la DNA in urma cu aproximativ o jumatate de ora si ca s-a oprit in curtea interioara a institutiei. Dar si ca in incinta, la momentul la care a ajuns Salvarea in zona, era Elena Udrea. Tot in cursul acestei zile au mai fost audiati, va amintim, atat Ioana Basescu, cat si fostul secretar general din cadrul Ministerului Dezvoltarii si Turismului, Gheorghe Nastasia, dar si jurnalistul Dan Andronic.

Vom reveni cu detalii!

582 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger