AcasăNewsAmbulanta, apelata de peste 1.800 de ori in ultimele 24 de ore

Ambulanta, apelata de peste 1.800 de ori in ultimele 24 de ore

Au curs apelurile la Salvare, in ultimul interval. Cadrele medicale au fost chemate in ajutorul unor oameni carora s-au simtit rau in strada, dar si al unor persoane care nu au adapost.

Racirea vremii anuntata de meteorologi a facut ca un numar semnificativ de persoane sa aiba nevoie de ajutor. Detalii despre statistica interventiilor salvatorilor a oferit, intr-o interventie telefonica la Antena 3, sefa Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov. „De ieri de dimineata de la ora 8, pana astazi la aceasta ora, la Serviciul de Ambulanta au apelat un numar de 1.853 de persoane. Dintre acestea, 1.015 persoane au prezentat urgente de Cod rosu si Cod galben. Dintre urgente, 126 de persoane se aflau in loc public cand au avut nevoie de ajutor si 32 de persoane au fost oameni fara adapost, care au fost transportati in adaposturile special amenajate de primariile de sector si Primaria Municipiului Bucuresti”, a explicat Alis Grasu, in jurul orei 11.

De altfel, inca din ziua precedenta, reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta au recomandat populatiei sa se imbrace gros si sa evite expunerea la frig pentru perioade mari de timp, dar si efortul fizic in conditii de frig. Mai mult, recomandau sa se anunte autoritatile locale cu privire la persoanele fara adapost pe care le intalniti.

122 afisari

1 COMENTARIU

  1. Lucru acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: viorell_64@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger