AcasăNewsAmbasadorul roman in Germania: Probabil in iunie se va anunta o prima...

Ambasadorul roman in Germania: Probabil in iunie se va anunta o prima intrare in Schengen, cu aeroporturile

Emil Hurezeanu

Pe fondul incheierii Summitului informal al Consiliului european, gazduit de Sibiu, Emil Hurezeanu, ambasadorul roman in Germania, Emil Hurezeanu, a facut trimitere la o posibila decizie vizand aderarea la Spatiul Schengen si la recenta declaratie a premierului olandez, facuta chiar in Romania, cum ca Romania nu merge „in directia corecta in acest moment”.

Emil Hurezeanu

„Probabil si Uniunea Europeana are erorile ei, probabil (…) si-a autonomizat in acesti multi de functionare niste nuclee de putere care par mai departate de statele membre si de cetateni. Dar suma, la capat, cand tragem linia, ne obliga pe noi, romanii, sa constatam ca in ultimii 10-12 (ani) (…) facem parte din cea mai buna constelatie statala, regionala, federativa, de alianta pe care am avut-o vreodata. Am fost egalii Frantei si suntem egalii Frantei, ai Germaniei”, a afirmat reprezentantul diplomatic, joi seara, la Digi24. Totodata, ambasadorul roman a inaintat drept posibila luarea unei prime decizii in cazul tarii noastre la reuniunea UE de luna viitoare. „Probabil la summitul din iunie se va anunta si o prima intrare in Schengen, cu aeroporturile. Se mai opune domnul Rutte? Nicaieri nu e pace, nu domneste armonia si nu e bataie de flori la sosea. Nicaieri! Limbajul e dur, politicenii se razboiesc, dar exista un plafon de autolimitare, care nu transforma scena politica, oricat de tensionata, de dura ar fi competitia, intr-un razboi intern permanent, care nu are efecte deloc pozitive pentru majoritatea cetatenilor tarii”, a opinat Emil Hurezeanu.

author avatar
Andrei Coman
344 afisari

8 COMENTARII

  1. Ta, nananana na nana na na naaa na, NAAAAA… :Aci Radio Ioropa Libera transmitem Actualitatea Romaneasca cu domnul Emil.
    Buna ziua doamnelor domnisoarelor si domnilor.
    AZI CNSAS a anuntat ca numitul Traia Basecu supranumit Chiorul ar fi tradat romanismuul pentru securism.Ce soc. Iel adica chioru, ar fi aparut, ca noi eream prosti muci nu stiam, in dosare securistice sub pdeudonimul Petrov si nenorocitu, ptuu sa-l ia Dracucare turna colegi romani oameni de buna credinta, a mai fost si el presedente Asteptam stiri.

  2. INAINTE DE intrarea României în Schengen TREBUIE REZOLVATE MAI INTAI CAZURILE de contrabanda internationala CU TONELE DE COCAINA (nu mai vorbim si de alte produse) AJUNSE PE MAREA NEAGRA IN DELTA DUNARII CU DESTINATIA TARILE EUROPE, inclusiv cele NORDICE si INCLUSIV OLANDA………….TREBUIE CREEATE ARGUMENTE SI DOVEZI CLARE CONVINGATOARE CA ROMANIA DISPUNE DE CELE NECESARE PENTRU CA ASEMENEA CAZURI nu se mai pot repeta sau intampla PE TERITORIU SAU nici pe apa nici pe uscat nici pe cale aeriana.

  3. Vedeti ficiori ca a luat tanti Dan niste electrice cu priza scuipi in ele si da drogu. Vizate Costinesti, Vama, Neptun, Mamaia. Daca va prinde se da beci mult domnesc ca la vin la astea nu e ca la alcool…

  4. Apreciați că și Ministerul de Externe ar trebui restructurat astfel încât și vocile Europei Libere să aibă și ocazia de a-și finaliza desăvârșirea profesională în societatea capitalistă liberă, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger