AcasăNewsAmbasadorul Mihnea Constantinescu, decorat post-mortem

Ambasadorul Mihnea Constantinescu, decorat post-mortem

Numele apreciatului diplomat care a parasit recent aceasta lume figureaza pe un decret de decorare post-mortem pe care l-a semnat, marti, presedintele Iohannis.

Seful statului i-a conferit ambasadorului Mihnea Constantinescu, post-mortem,  Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de Mare Ofiter, din cate a transmis Cotroceniul.

Demersul s-a dorit a fi un „semn de deosebita apreciere si recunostinta pentru devotamentul si profesionalismul de care a dat dovada in intreaga sa activitate pusa in slujba intereselor Romaniei, pentru contributia avuta la promovarea si mentinerea unui standard de excelenta profesionala in randul tinerei generatii de diplomati”, din cate s-a precizat intr-un scurt comunicat al Presedintiei.

Mihnea Constantinescu a murit la varsta de 57 de ani, la finalul saptamanii trecute, intr-un spital din strainatate.

sursa foto: realitatea.net

188 afisari

1 COMENTARIU

  1. Publicati si voi o fotografie frumoasa ca la dc news cu mihnea constantinescu si in plan secund apare alina maria binder actula nevasta pseudoregala de pseudoprincipe nicolae.Sa fie monarhistii veseli ca sa nu fie tristi ca si nicolae a sarit din lac in put ca matusica.Cu asa nevasta parca iti vine sa faci un copil cu o alta femeie din brasov,nu-i asa niculae???!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger