Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ambasadorul Mihnea Constantinescu, decorat post-mortem

Ambasadorul Mihnea Constantinescu, decorat post-mortem

Autor:

Numele apreciatului diplomat care a parasit recent aceasta lume figureaza pe un decret de decorare post-mortem pe care l-a semnat, marti, presedintele Iohannis.

 

34233553 64997500 350x196 Ambasadorul Mihnea Constantinescu, decorat post mortemSeful statului i-a conferit ambasadorului Mihnea Constantinescu, post-mortem,  Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de Mare Ofiter, din cate a transmis Cotroceniul.

Demersul s-a dorit a fi un “semn de deosebita apreciere si recunostinta pentru devotamentul si profesionalismul de care a dat dovada in intreaga sa activitate pusa in slujba intereselor Romaniei, pentru contributia avuta la promovarea si mentinerea unui standard de excelenta profesionala in randul tinerei generatii de diplomati”, din cate s-a precizat intr-un scurt comunicat al Presedintiei.

Mihnea Constantinescu a murit la varsta de 57 de ani, la finalul saptamanii trecute, intr-un spital din strainatate.

sursa foto: realitatea.net


1 Comentariu la Ambasadorul Mihnea Constantinescu, decorat post-mortem

  1. Observator

    Publicati si voi o fotografie frumoasa ca la dc news cu mihnea constantinescu si in plan secund apare alina maria binder actula nevasta pseudoregala de pseudoprincipe nicolae.Sa fie monarhistii veseli ca sa nu fie tristi ca si nicolae a sarit din lac in put ca matusica.Cu asa nevasta parca iti vine sa faci un copil cu o alta femeie din brasov,nu-i asa niculae???!!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!