Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ambasadorul Marii Britanii a venit sa discute cu ministrul Toader

Ambasadorul Marii Britanii a venit sa discute cu ministrul Toader

Autor:

Ziua si vizita unui ambasador. Asa ar putea fi descrisa, in linii mari, agenda ministrului Justitiei din ultimele zeci de ore.

 

Totul, dupa ce reprezentantul diplomatiei britanice a venit la sediul MInisterului Justitiei la o zi de cand Hans Klemm, ambasadorul american in Romania, venea sa discute cu Tudorel Toader la sediul institutiei pe care acesta din urma o conduce, pe fondul modificarilor propuse la Legile justitiei.

Paul Brummell a ajuns la MJ cu putine minute inainte de ora 10. Ramane de vazut daca se vor face declaratii la finele discutiilor cu oficialul guvernamental.

E de mentionat faptul ca daca despre intrevederea Toader-Klemm se stiuse cu cateva zile inainte, fiind o intrevedere solicitata de catre oficialul american, nu la fel s-a intamplat in cazul discutiilor de miercuri.


1 Comentariu la Ambasadorul Marii Britanii a venit sa discute cu ministrul Toader

  1. maria

    Tudorel Toader ar trebui sa puna o taxa de intrare in minister, la atita trafic pe care il are. Cred ca urmeaza Olanda, . Germania si altii care vor sa fie bagati in seama. Este o bataie de joc cu ce se intimpla. Ministrul de externe nu spune nimic,
    Primul ministru, mucles, Presedintele ,la fel. Pentru ce ii mai alegem pe astia? Sa se spuna clar ca Romania are regim de colonie si sa terminam odata cu circul asta si cu povestea cu democratia, suveranitatea si independenta.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!