Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ambasadorul Maior, cu explicatii la Parlament: consider ca am lucrat in interesul natonal

Ambasadorul Maior, cu explicatii la Parlament: consider ca am lucrat in interesul natonal

Autor:

George Maior se afla, la momentul de fata, in fata reprezentantilor Comisiei de Control asupra activitatii Serviciului Roman de Informatii.

 

George Cristian Maior Ambasadorul Maior, cu explicatii la Parlament: consider ca am lucrat in interesul natonalFostul director al SRI, actualmente ambasador al Romaniei la Washington, a ajuns la audieri la ora 11. Pana sa ajunga in fata Comisiei conduse de Claudiu Manda, Maior a facut cateva declaratii in fata jurnalistilor, sustinand ca isi mentine declaratia referitor la scrisoarea trimisa sefului statului de catre avocatul american Rudolph Giuliani.

“Consider ca am spus un adevar si consider ca am lucrat in interesul natonal. Nu inteleg cum poate cineva sa afirme ca am interferat cumva in politca americana, cand este vorba de o persoana privata. Nu am vazut nici cel mai mic gest, atitudine sau declaratie din partea americana care sa confirme acest lucru. Daca exista un interes politic pentru a pleca din aceasta functie, si vad ca exista, acesta este determinat de ratiuni politice, care trebuie explicate, eu nu mi le explic, nu are legatura cu diplomatia si cu faptul ca mi-am facut datoria in interesul national romanesc”, a afirmat Maior, inainte de audiere.

Totodata, pana sa intre la Comisie, ambasadorul roman in Statele Unite a precizat ca nu a avut o discutie cu presedintele, dar ca in cursul zilei precedente a vorbit cu ministrul de Externe. “Am avut ieri o discutie cu dl Melescanu, in care am explicat foarte detaliat argumentele care cred ca reprezinta, pana la urma, un punct de vedere valid”.


2 comentarii to Ambasadorul Maior, cu explicatii la Parlament: consider ca am lucrat in interesul natonal

  1. Periprava

    Locul lu’ maior e la puscarie! pt. faptele lui nu pt. altceva! si nu ambasador in SUA..

  2. Costea

    Tu ai aparat protocoalele semnate de tine nu Romania. Diferente extreme.Culpa ta. Tu sustii ca Giuliani nu zice de capul lui. Cine poate plati pe Giuliani sa zica altceva decat cugeta in contextul bravurii sale antimafia? Nu cati ce prostavan esti? Cu atat mai mult cu cat a vorbit in nume particular nu ai ce comenta ca diplomat roman ca nu vb pe persoana fizica ca Giuliani ci reprezinti statul Roman. Cer schimbarea lui talica pe motiv de prostie.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!