Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ambasada Suediei a dat “delete” filmuletului in care era omagiata Kovesi

Ambasada Suediei a dat “delete” filmuletului in care era omagiata Kovesi

Autor:

A disparut Kovesi din fruntea Directiei Nationale Anticoruptie, s-a evaporat si filmuletul pe care opinia publica din Romania il vazuse pentru prima oara in noiembrie 2016, cand fostul procuror-sef al DNA-ul primea o distinctie importanta la sediul reprezentantei diplomatice a Suediei in Romania. Clipul fusese postat pe canalul de Youtube al Ambasadei, dar intre timp nu mai e disponibil.

 

amb Ambasada Suediei a dat delete filmuletului in care era omagiata KovesiEste vorba, va amintiti, despre acel filmulet pregatit special si difuzat chiar in ziua in care Laura Codruta Kovesi primea un titlu acordat de regele Suediei. Ambasadoarea Suediei in Romania preciza atunci ca titlul de Comandant al Ordinului Regal Steaua Polara ii fusese conferit Laurei Codruta Kovesi “pentru lupta sustinuta si curajoasa impotriva coruptiei”.

Doar ca, pe fondul schimbarii de la varful DNA-ului, filmuletul – care fusese postat, reamintim, pe canalul de Youtube al Ambasadei Suediei- nu mai e de gasit. Clipul avea cateva minute, interval suficient pentru ca oameni simpli, printre ei tineri studenti, dar si oficiali straini sa apuce sa o laude pe Kovesi. Ba chiar sa o indemne sa mearga mai departe. “Doamna, ceea ce ati inceput sa faceti, faceti bine. Mergeti inainte. Noi, din piata de la Obor, va sustinem”, ii transmitea o vanzatoare fostei sefe a DNA-ului, cea care, in urma cu exact o saptamana, a fost revocata, printr-un decret semnat de presedintele Iohannis, pe fondul deciziei Curtii Constitutionale.


2 comentarii to Ambasada Suediei a dat “delete” filmuletului in care era omagiata Kovesi

  1. Anonim

    Il aveam salvat in calculator si l-am postat eu adineauri, ca sa fac in ciuda ambasadei suediei (cu s mic)

    https://youtu.be/9kie2zMfV3g

  2. Mitica Goarna

    Te mai lauzi mult tigane? Vad ca nu ai scapat nici un forum.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!